background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Την Κυριακή το ραντεβού με τον Κουρμπανά και την παρέα του

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΚΙΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΔΟ

Μέχρι χθες δεν είχε έρθει ενημέρωση για την ώρα έναρξης του αγώνα της Κυριακής με την Ρόδο. Σήμερα θα γίνει τελικά γνωστό στη διοίκηση του Παναιγιάλειου πότε θα ξεκινήσει το ντέρμπι.
Ένα ντέρμπι που εκτός από τους δυο αντιπάλους Παναιγιάλειο και Ρόδο, περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι υπόλοιπες ομάδες που κατέχουν τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αφού το αποτέλεσμα θα ευνοήσει η θα στεναχωρήσει κάποιους.

Το ΔΣ του Παναιγιάλειου ζητά από τους φιλάθλους κόσμια συμπεριφορά για την αποφυγή τιμωρίας του σωματείου και του γηπέδου. Βέβαια η φιλοξενία του σωματείου της Ρόδου στον α΄ γύρο δεν ήταν η καλύτερη, όμως αν η κερκίδα λειτουργήσει το «οφθαλμός αντί οφθαλμού» ενδεχομένως να υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες.

Παραμένει εκτός ο Κοντοχρήστος

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αβύθου, η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, που είχε ξεκινήσει με ρεπό την Δευτέρα και θα συνεχιστεί καθημερινά μέχρι το Σάββατο.

Ο Σταύρος Κίτος είχε που γίνει αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με τον ΑΟ Πυλίου, δεν αντιμετωπίζει πλέον κάποιο πρόβλημα και υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή Νίκο Μανούρα.
Αντίθετα εκτός παραμένει ο Χρήστος Κοντοχρήστος, που είχε τραυματιστεί στο γόνατο και περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Ολοι οι υπόλοιποι μελανόλευκοι εκτός απρόοπτου, θα βρίσκονται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, που χρειάζεται επιλογές και «γεμάτο» πάγκο για την σπουδαιότητα του αγώνα με την Ρόδο.

Με νίκη παίρνει πλεονεκτήματα Παναιγιάλειος

Εκτός από το ντέρμπι της Αβύθου, έχουμε κι αυτό στην Βάρη ανάμεσα στον Αστέρα και την πρωτοπόρο Κόρινθο.

Παράλληλα οι υπόλοιπες ομάδες της κορυφής αγωνίζονται εκτός έδρας, γεγονός που εγκυμονεί χαμένους βαθμούς και σε μια τέτοια περίπτωση οι νικητές είναι που καταλήγουν ευνοημένοι.
Έχουμε συγκεκριμένα τα παιχνίδια: Ιάλυσος – Θύελλας Ραφήνας και Μαρκό – Παναργειακός, που μόνο εύκολα δεν θα αποβούν για τους φιλοξενούμενους.

Έρχεται αντίπαλος ο Νίκος Κουρμπανάς

Στον πάγκο της Ρόδου έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Νίκος Κουρμπανάς μεσούσης περιόδου και φυσικά δεν θα αφήσει να τον νικήσουν οι ευαισθησίες του από την συνεργασία που είχε με την Αιγιώτικη ομάδα. Οι Ροδίτες έχουν εξ’ αρχής δηλώσει ότι πάνε για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στην άνοδο και γι’ αυτόν τον στόχο επέλεξαν στο τιμόνι τους τον Νίκο Κουρμπανά.

Να θυμίσουμε ότι τελευταία συνεργασία του Κουρμπανά με τον Παναιγιάλειο ήταν την περίοδο 2017-18


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr