background img
banner
banner

Σύσταση ομάδων εργασίας από τον Δήμαρχο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ

Σε συγκρότηση δύο ομάδων εργασίας με σκοπό την αξιοποίηση ακινήτων και κληροδοτημάτων του δήμου, προχώρησε ο δήμαρχος Αιγιαλείας.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος ενημέρωσε για τη σύστασή τους το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας.

Οι Επιτροπές αποτελούνται από αιρετούς και μη και σκοπό έχουν με τη δράση τους να δώσουν αναπτυξιακή προοπτική.

Η πρώτη ομάδα εργασίας έχει στόχο την αξιοποίηση του σιδηροδρομικού δικτύου και αποτελείται από τους εξής: Δημήτρη Καλογερόπουλο Δήμαρχο Αιγιαλείας, Χρήστο Γούτο επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης και Κώστα Σπηλιόπουλο επικεφαλής ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Η δεύτερη σκοπεύει στην αξιοποίηση των δημοτικών κληροδοτημάτων, και αποτελείται από τους εξής: Μαρία Σταυροπούλου Αντιδήμαρχο-Πρόεδρο, Βασιλική Ψυχράμη δημοτική σύμβουλο, Παναγιώτη Ανδρικόπουλο πολίτη, Λεωνίδα Μαυρουδή πολίτη.

Πρόεδρος των ομάδων εργασίας θα είναι ο Δήμαρχος.

Συντονιστής των ομάδων εργασίας θα είναι ο άμισθος σύμβουλος του Δημάρχου, δικηγόρος Γιώργος Μάρκου. Οι άνω επιτροπές θα ασχολούνται με τη σύνταξη και υποβολή προτάσεων για δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στα θέματα της αρμοδιότητάς τους.

Οι ομάδες εργασίας θα εκτελούν το έργο τους εθελοντικά, χωρίς οι ορισθέντες να δικαιούνται αμοιβή ή αποζημίωση για την άσκηση των καθηκόντων τους και θα συνεδριάζουν ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου τους. Για τη λειτουργία τους είναι δυνατόν να αποφασίζουν την κατανομή των εργασιών ανάμεσα στα μέλη τους, να ζητούν τη συνδρομή των Υπηρεσιών του Δήμου, να συνεργάζονται ανά περίπτωση με τους αντιδημάρχους και τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους καθώς και με τους αρμόδιους φορείς και συλλόγους. Οι εισηγήσεις-προτάσεις των παραπάνω ομάδων εργασίας θα κατατίθενται γραπτώς, απευθυνόμενες στον Δήμαρχο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr