background img
banner
banner

“Όργωσαν” το κέντρο του Αιγίου οι αγρότες

Ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι όχι μόνο δεν υποχωρούν αλλά κλιμακώνουν τον αγώνα τους, έστειλαν το απόγευμα της Παρασκευής 9 Φλεβάρη, οι αγρότες της Αιγιάλειας. Ακολουθώντας το πρόσταγμα του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας», πραγματοποίησαν «απόβαση» στο κέντρο του Αιγίου με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα και βροντοφωνάζοντας τα αιτήματά τους.

Σε ένα κομβόι οχημάτων μεγαλύτερο το ενός χιλιομέτρου, διέσχισαν την οδό Κορίνθου, τη Ρήγα Φεραίου, έφτασαν στο Δημαρχείο και στην πλατεία, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Μποδιώτης μίλησε στον κόσμο, ούτως ώστε όλοι οι Αιγιαλείς να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης, δεδομένου ότι το αγροτικό αφορά όχι μόνο τους παραγωγούς αλλά και όλη την τοπική κοινωνία.

Η πομπή των οχημάτων, με μαύρες σημαίες αλλά και ελληνικές, με κλάξον και κόρνες και με συνθήματα, διέσχισε την οδό Μητροπόλεως όπου πραγματοποίησε μία ακόμη στάση στο ύψος των Υψηλών Αλωνίων, με τον πρόεδρο να αναφέρεται εκτενώς στα θέματα που «πνίγουν» τους αγρότες.

Ανοίγουν το Σάββατο τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Ξεκαθάρισε ότι δεν είναι διατεθειμένοι να υποχωρήσουν αν δεν τους δει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και ότι δεν θα ανεχθούν «ντρίπλες» της κυβέρνησης και κάλεσε όλους το Σάββατο, στις 12.00 το μεσημέρι, στο σημείο του μπλόκου στη γέφυρα Σελινούντα, ώστε να αναχωρήσουν μαζικά για να συναντηθούν με τους αγρότες από τον Ερύμανθο , την Ωλενία αλλά και την Αιτωλοακαρνανία , προκειμένου να ανοίξουν τα διόδια της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.

 

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Σχόλια

  • Το ζητούμενο δεν είναι να κλείνεις τους δρόμους. Πρέπει να σταματήσει η τροφοδοσία με φρούτα και λαχανικά και ό, τι παράγει η γη για δέκα μέρες. Να αδεισουν τα ράφια. Μόνο έτσι θα καταλάβουν όλοι το πρόβλημα της αγροτιάς.

    Γιωργος Γ. 09/02/2024 21:12

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr