background img
banner
banner

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας και βραβεύσεις στην ΑΛΜΑ Αιγίου

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ “VOSTIZZA PSITOCAFE” ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου (ΑΛΜΑ) την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, εγκαινιάζοντας τη νέα χρονιά που υπόσχεται νέες, αγωνιστικές και οργανωτικές επιτυχίες. Αθλητές, μέλη και φίλοι της Λέσχης έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο “Vostizza Psitocafe”, στα Υψηλά Αλώνια του Αιγίου.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος ευχόμενος υγεία και νέες επιτυχίες στους αθλητές της Λέσχης μέσα στο 2024, ενώ ο πρόεδρος της ΑΛΜΑ Χάρης Μπουροθανασόπουλος στον χαιρετισμό του τόνισε: “Εύχομαι το 2024 να είναι από τις πιο δημιουργικές χρονιές της ΑΛΜΑ, με ακόμη περισσότερες συμμετοχές των αθλητών σε αγώνες και νέες διακρίσεις”.

Το “παρών” έδωσε και ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος που από την πλευρά του, για μία ακόμη φορά, έκανε λόγο για την άριστη συνεργασία που έχει ο δήμος αλλά και ο ίδιος προσωπικά με τη Λέσχη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, εκτός του δημάρχου, αρκετά στελέχη της δημοτικής του ομάδας και συγκεκριμένα, οι αντιδήμαρχοι Μαρία Ιατροπούλου και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΚΑΜΕ Γιώργος Γκιώνης, ο βοηθός δημάρχου Χρήστος Τσερεντζούλιας, η σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Αιγίου Ελευθερία Μαρνέλη και ακόμη, η πολιτευτής ΝΔ Αχαϊας Γιώτα Παυλοπούλου, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και περιφερειακός σύμβουλος Αρίστος Τηλιγάδης, η εκπρόσωπος της υφυπουργού Χριστίνας Αλεξοπούλου, Θεώνη Σταθοπούλου κ.α.

Η βραδιά πέρα από την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας περιλάμβανε την βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους μέσα στο 2023, που ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά μετά και τη μεταγραφική ενίσχυση που έγινε στη Λέσχη μέσα στη χρονιά που πέρασε.

Ο Σταύρος Χατούπης, πρωταθλητής αναβάσεων, κατηγορία Ε και πρώτος στην κατηγορία Ε10.

Ο πρόεδρος της ΑΛΜΑ Χάρης Μπουροθανασόπουλος, δεύτερος στο πρωτάθλημα κατηγορίας Ε και πρώτος στην κατηγορία Ε11.

Ο Κίμωνας Θέος, πρωταθλητής αναβάσεων ομάδας Ν έως δύο λίτρα, πρωταθλητής Ν2 και τρίτος Γενικής Ν.

3ος πρωταθλήματος ράλλυ χώματος στην κατηγορία C6, ο γραμματέας της ΑΛΜΑ Αιγίου Νίκος Σωτηρόπουλος.

Στην κατηγορία lengen ασφάλτου 2ος ο Τσολάκης Αδάμ και την 3η θέση στην ίδια κατηγορία Ο Κώστας Κουνιάκης με συνοδηγό τον Κώστα Βαρδάκη.

Επίσης, τιμήθηκαν ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κκ Ιερώνυμος, η υφυπουργός Χριστίνα Αλεξοπούλου δια τις εκπροσώπου της Θεώνης Σταθοπούλου και βραβεύτηκαν όλοι οι αθλητές τις ΑΛΜΑ Αιγίου που συμμετείχαν στους αγώνες αυτοκινήτου με τα χρώματα της Λέσχης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr