background img
banner
banner

B’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΕ Αιγίου – Φοίνικας / Ζήρια στην τοπική αναμέτρηση

ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΟΝΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥΣ

Ανεβαίνει σταθερά τα σκαλοπάτια στον βαθμολογικό πίνακα ο Φοίνικας / Ζήρια και βλέπει τώρα την τοπική συνάντηση στο γήπεδο Πλαστήρα με την ΑΕ Αιγίου.

Οι γηπεδούχοι χωρίς ισοπαλία, πέντε νίκες και δυο ήττες στην έδρα τους, βρίσκονται σε θέση να βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Θανάση Νταγιούκλα, που όμως τα πάει καλά εκτός έδρας με 5 νίκες, μία ισοπαλία και μια ήττα.

Στο γήπεδο Ροΐτικων θα αντιμετωπίσει ο πρωτοπόρος Αστέρας Λεοντίου τον Αχιλλέα Καμαρών, αφού δεν υπάρχει ώρα διεξαγωγής αγώνα στο Σαραβάλι που είναι η πρώτη έδρα του Αστέρα. Δυο φορές έχει ξεφύγει στην κορυφή το σωματείο του Λεοντίου, όμως γρήγορα μειώθηκε η διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν.

Με τον ουραγό Αίαντα Πατρών παίζει ο Ηρακλής για τον οποίο δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Ο Απόλλων Αιγίου ύστερα από την πολύ καλή εμφάνιση που είχε την Τετάρτη στο κύπελλο με τη Νίκη Προαστείου, υποδέχεται για το πρωτάθλημα τους Πετεινούς.

Η ΑΕ Αρόης πήρε το ντέρμπι με τον Ηρακλή 1-0 και στη συνέχεια δέχτηκε 4 γκολ στις Καμάρες (0-4) από τον Αχιλλέα. Υποδέχεται τώρα την Αβυθο με στόχο τη νίκη. Η Αβυθος παίζει συνεχόμενη εκτός έδρας παιχνίδι.

Όπως η ΑΕ Αρόης έτσι και η Πάτρα 2005 θα υποδεχτεί το μεσημέρι στις 12:00 τον Αστέρα Τέμενης στο Σαραβάλι. Η νεανική ομάδα των γηπεδούχων έχει μόνο μια ήττα στην έδρα της και θα δυσκολέψει τον Αστέρα για το θετικό αποτέλεσμα.

Προερχόμενοι από την Α΄ κατηγορία Πανιώνιος / Αχιλλέας και Απόλλων Εγλυκάδας θα δώσουν τη μάχη τους στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας. Η Εγλυκάδα είχε επικρατήσει 2-1 στον α΄ γύρο και τώρα μπορεί να είναι η σειρά του Πανιώνιου / Αχιλλέα.

16η αγωνιστική
Σάββατο 03/03 -15:00
Απόλλων Αιγίου – Πετεινοί: Ξουρής
Αίας Π. – Ηρακλής: Τσεντούρος
Κυριακή 04/02 -15:00
Παν./Αχιλλέας – Απόλλων Εγ.: Ταξιάρχης
Αστέρας Λ. – Αχιλλέας Καμ.: Γιαννόπουλος
ΑΕ Αιγίου – Φοιν./ Ζήρια: Βαβαρούτας
12:00 ΑΕ Αρόης – Αβυθος: Χρονάς
12:00 Πάτρα ’05 – Αστέρας Τεμ.: Βέλιου Αρμίρ


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr