background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ωρα για νίκη και εκτός έδρας για τον Παναιγιάλειο

ΠΑΙΖΕΙ 13:30 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ

Πόσο σοβαρά βλέπουν στον Παναιγιάλειο την επόμενη αγωνιστική στην Κω με τον ΑΟ Πυλίου, είναι φανερό και από την σημερινή (Παρασκευή) αναχώρηση της αποστολής, που πάει στο νησί του Ιπποκράτη για δυο διανυκτερεύσεις. Ο Παναιγιάλειος δεν φημίζεται για την καλή εκτός έδρας στατιστική του, αν και έχει αποσπάσει θετικά αποτελέσματα από ομάδες της κορυφής, έχει όμως χάσει βαθμούς από …μικρομεσαία σωματεία που θα μπορούσε να είχε αποφύγει κάποια δυσάρεστα αποτελέσματα.

Πλεονέκτημα η ενίσχυση του Γενάρη

Δυστυχώς για τον Αιγιώτικο Σύλλογο ο Ανδρέας Τσίπρας συμπλήρωσε κάρτες και δεν αγωνίζεται, όπως επίσης ο τιμωρημένος Χρήστος Κοντοχρήστος.
Στον αντίποδα η πρόσφατη μεταγραφική ενίσχυση προσφέρει πολύτιμες και ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις στον προπονητή Νίκο Μανούρα, που παίρνει τις αποφάσεις του για το αρχικό σχήμα, καθώς και τις επιλογές που θα ακολουθήσουν με τις αλλαγές στη διάρκεια του αγώνα.

Μετά τον Τακίδη, τα διαπιστευτήριά τους άφησαν στον αγωνιστικό χώρο οι Πίσπας, Κίτος, ενώ περιμένουμε και τον Αργίτη Βασίλη Φλώρο, ο οποίος έχει μπει κανονικά στο ομαδικό πρόγραμμα των προπονήσεων και φαίνεται σαν φαβορί για την αντικατάσταση του τραυματία Κοντοχρήστου.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr