background img
banner
banner

B’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δυο «εσωτερικές» αναμετρήσεις το Σάββατο

ΑΒΥΘΟΣ – ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ

Για το Σάββατο στις 16:00 έχουν προγραμματιστεί τα δυο παιχνίδια που βρίσκουν τους αντιπάλους εκπροσώπους της περιοχής μας.

Στο γήπεδο Ζήριας τα αντιμέτωπα σωματεία θα διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα για διαφορετικούς στόχους. Ο γηπεδούχος Φοίνικας / Ζήρια για να διατηρηθεί στις ψηλές θέσεις, ενώ ο Αστέρας Τέμενης για να ξεφύγει από την ζώνη μπαράζ.

Στο γήπεδο Αβύθου μόλις ένας βαθμός χωρίζει τους γηπεδούχους από την φιλοξενούμενη ΑΕ Αιγίου, ευρισκόμενοι κάτω και πάνω από το γκρουπ των μπαράζ αντίστοιχα. Ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας το παιχνίδι, κάτι που οι δυο αντίπαλοι γνωρίζουν πολήυ καλά και θα παλέψουν για το καλύτερο.

Σπουδαίο παιχνίδι φιλοξενεί το γήπεδο Καμαρών, με τον Αχιλλέα να θέλει αυτή τη φορά στην έδρα του να επαναλάβει τη νίκη όπως και στον α΄ γύρο με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Σε άσχημη βαθμολογική θέση έχει βρεθεί η ΑΕ Αρόης και στα Προσφυγικά που περιμένει τον Απόλλωνα Αιγίου θα επιδιώξει να ανακάμψει. Από την πλευρά του ο Απόλλων στοχεύει να παραμείνει μακριά από την κόκκινη γραμμή.

Ασταμάτητη δείχνει η Πάτρα 2005 με έξι συνεχόμενες νίκες, δεν θα υπολογίσει στο Σαραβάλι τον 2ο της βαθμολογίας Αστέρα Λεοντίου και θα ψάξει επίμονα για την διεύρυνση του σερί νικών στις επτά.

Κάτοικοι των τελευταίων θέσεων είναι στο παιχνίδι Απόλλων Εγλυκάδας – Πετεινοί, ενώ ο Πανιώνιος / Αχιλλέας υπολογίζει σε νίκη με τον ουραγό Αίαντα Π.

19η αγωνιστική

Σάββατο 24/02 -16:00

Αβυθος – ΑΕ Αιγίου: Τσάκης
Φοινικας/Ζήρια – Τέμενη: Ταξιάρχης

Κυριακή 25/02 -16:00

Αχιλλέας Καμ. – Ηρακλής: Φωκάς
ΑΕ Αρόης – Απόλλων Αιγ.: Μαρδάς
Παν./Αχιλλέας – Αίας Π.: Βέλιου Αρμίρ
Απόλλων Εγλ – Πετεινοί: Αγγ. Σαββατιανός
13:00 Αστέρας Λ.- Πάτρα: Παπαδόπουλος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr