background img
banner
banner

Έφεραν την άνοιξη στο Ε.Κ.ΑΜΕ.!

ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ και Δ΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια Βασιλική Πλατάνου και εκπαιδευτικούς τις Ζουμπουλιά Σπυροπούλου, Κατερίνα Παπαγεωργίου, Ειρήνη Ιωάννου, τον Αθανάσιο Ευθυμίου και τη σχολική νοσηλεύτρια Μαρία Σκαπετοράχη, επισκέφθηκαν το Ε.Κ.Α.ΜΕ. για να «φέρουν» την άνοιξη. Τραγούδησαν τα κάλαντα της άνοιξης και το γλέντι κορυφώθηκε με χορούς από τους εξυπηρετούμενους του χώρου. Στη συνέχεια, ξεναγήθηκαν στις νέες εγκαταστάσεις και θαύμασαν τις χειροποίητες δημιουργίες που ετοιμάζονται για το πασχαλινό παζάρι.

Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος και ο Πρωτοπρεσβύτερος π.Βασίλειος Πετρόπουλος επισκέφθηκαν το Ε.Κ.Α.ΜΕ. με σκοπό να συνομιλήσουν με τους εξυπηρετούμενους και τους υπεύθυνους του χώρου καθώς και να δώσουν τις ευλογίες τους για μια νέα χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα.

΄΄Το να επισκέπτεσαι έναν χώρο που το μόνο που θέλει είναι αγάπη και αποδοχή είναι για κάποιους κάτι απλό αλλά για κάποιους άλλους είναι ολόκληρος ο «κόσμος τους»… Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν και τους εύχεται υγεία και στους μικρούς φίλους καλή πρόοδο΄΄, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr