background img
banner
banner

Γιόρτασαν, τσίκνισαν και χόρεψαν στο Ε.Κ.Α.ΜΕ.!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ – ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία της Τσικνοπέμπτης για γιορτή, χορό και φαγητό. Οι εκπαιδευόμενοι με τους συγγενείς και πολλούς φίλους απόλαυσαν υπέροχες λιχουδιές και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Ανάμεσά τους τίμησαν τον χώρο με την παρουσία τους οι εξής: η εκπρόσωπος της υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνας Αλεξοπούλου, Θεώνη Σταθοπούλου, ο εκπρόσωπος του βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη, Άρης Πατσόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Ελευθεριώτης, ο Διοικητής της Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου Βασίλης Ροδόπουλος, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια προορισμός» Κώστας Σπηλιόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Ταξιαρχόπουλος, ο πρόεδρος κοινότητας Αιγίου Θεοφάνης Ραμπαβίλας και οι κοινοτικοί σύμβουλοι Ελευθερία Μαρνέλη, Σωκράτης Μαυρίδης, Παναγιώτα Χριστοπούλου, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αιγίου Παναγιώτης Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑΑ Φώτης Σωτηρόπουλος και οι ιατροί Παναγιώτης Παπακωνσταντινόπουλος και Σωτήρης Κοίλιας.

Σε ανακοίνωση του Ε.Κ.Α.ΜΕ., αναφέρεται: ΄΄Το Δ.Σ. του Συλλόγου οφείλει να ευχαριστήσει θερμά τα κρεοπωλεία του Θεόδωρου Θεοφανόπουλου, του Γεωργίου Λινάρδου, των αδελφών Τσινούκα και του Ανδρέα Καρβουνιάρη για τα κρέατα που προσέφεραν αφιλοκερδώς. Επίσης ευχαριστεί όλους τους γονείς των παιδιών για τα χειροποίητα εδέσματα που έφτιαξαν και τέλος τους ψήστες Πατέρα Δαμιανό Σταυρίδη, Σπύρο Γεωργίου και Γιώργο Αλεξανδρόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά τους. Εύχονται υγεία σε όλους και του χρόνου!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr