background img
banner
banner

Άνδρας στο Αίγιο απείλησε τη σύζυγό του και… βρέθηκε ότι είχε καταδίκη

ΕΠΤΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΚΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν επτά άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά έντεκα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα, μόνο μέσα στο τελευταίο διήμερο.

Ειδικότερα, στην Αχαΐα: Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, στην Πάτρα, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του για απειλή μέσω τηλεφώνου.
Επίσης, στο Αίγιο συνελήφθη την Τρίτη 16 Απριλίου, ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η σύζυγός του, διότι την απείλησε φραστικά.

Επιπλέον, σε βάρος του κατηγορούμενου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με την οποία έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών για ενδοοικογενειακή βία.

Την ίδια ώρα, συνελήφθη στην Πάτρα, ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του, η σύζυγός του αδερφού του, για απειλή.

Στην Πάτρα συνελήφθησαν ακόμη ένας άνδρας και μια γυναίκα (σύντροφοι), έπειτα από μεταξύ τους επεισόδιο, κατά το οποίο ο άνδρας χαστούκισε και απώθησε τη σύντροφό του, ενώ η γυναίκα τον χτύπησε με την τσάντα της.

Επιπλέον, δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός άνδρα, στην Πάτρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του, διότι της προκάλεσε αμυχές στο στήθος και στο λαιμό και την χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr