background img
banner
banner

Ακόμη επτά συλλήψεις για ενδο- οικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΝΔΡΑ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Συνελήφθησαν, σε επτά περιπτώσεις, Τετάρτη 10 και Πέμπτη 11 Απριλίου τα ξημερώματα, στην Πάτρα, στο Αίγιο, στον Πύργο, στη Μανολάδα, στην Αμαλιάδα και στο Θέρμο, από αστυνομικούς υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, επτά άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για ενδοοικογενειακή βία.

Ειδικότερα σε τρεις περιπτώσεις στην Αχαΐα: Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου, στην Πάτρα, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η σύντροφός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή και πρόκληση φθορών στην οικία της.

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, στο Αίγιο, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η εν διαστάσει σύζυγος του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για απειλές κατά της ζωής της και απειλές κατά της μητέρας της.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Πάτρα συνελήφθη, ένας ακόμη ημεδαπός άνδρας, διότι η σύντροφός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης.
Και στην Ηλεία η κατάσταση ήταν ανάλογη: Συνελήφθη προχθές το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η σύζυγός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης και απειλή.

Το βράδυ της Τετάρτης, στη Μανολάδα, συνελήφθη ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι προκάλεσε σωματική βλάβη στην σύντροφό του. Επίσης, χθες τα ξημερώματα, στον Πύργο, συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η σύζυγός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για απειλή και εξύβριση.

Μία σύλληψη σημειώθηκε και στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας όταν ένας ημεδαπός άνδρας, (πατριός) διότι σύνοικος άνδρας, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για άσκηση βίας, απειλή και εξύβριση. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr