background img
banner
banner

Μόνο η Αιγείρα / Ακράτα παραμένει στην Α’ κατηγορία

ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Η φετινή αγωνιστική πορεία της Αιγείρας / Ακράτας που την είχε φέρει και στα πρόθυρα των play off, δεν θα μπορούσε να τις προσφέρει τίποτα λιγότερα από την παραμονή της στην κατηγορία.
Έχασε τα play off και στα play out διαθέτει 21 βαθμούς και τα υπόλοιπα παιχνίδια λογικά αποτελούν διαδικαστικό χαρακτήρα, αρκεί να σεβαστεί την ιστορία και τους αντιπάλους τους.
Στα τρία παιχνίδια που απομένουν έχει τα δυο στην έδρα της και λογικό είναι να πάρει θετικά αποτελέσματα και βαθμούς, ακόμα κι αν δεν θα της είναι χρήσιμοι.
Θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος στην αγωνιστική περίοδο 2024-25, εκτός αν δεν τα καταφέρει ο Παναιγιάλειος στην Γ΄ Εθνική.

Μετά την Θύελλα και τα Καλάβρυτα στην Β΄ κατηγορία

Ενώ η Θύελλα Αιγίου ύστερα από πέντε αγώνες δεν μπόρεσε να αποφύγει το μοιραίο του υποβιβασμού, προς τα εκεί κινείται πλέον και η ΑΕ Καλαβρύτων.

Το ζητούμενο για την ομάδα του Κωστή Βλάχου ήταν να πάρει βαθμούς εκτός έδρας.

Δεν έγινε αυτό, δεν έφταναν οι εντός έδρας νίκες της ΑΕΚ χάνει έτσι την κατηγορία.

Κοινό χαρακτηριστικό για την Θύελλα και τα Καλάβρυτα είναι ότι ήσαν πριν δυο αγωνιστικές σεζόν στην Α΄ κατηγορία, υποβιβάστηκαν στην Β΄ κατηγορία, αλλά επέστρεψαν πάλι φέτος στην Α΄ κατηγορία για να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο της …υποχώρησης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr