background img
banner
banner

Συνάντηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιάλειας με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ

Σε προγραμματισμένη συνάντηση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Παναγιώτη Μπράμο, παραβρέθηκαν εκ μέρους της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιάλειας, ο πρόεδρος Σταύρος Καραδημητρόπουλος και ο γεν. γραμματέας Νίκος Παπαδόπουλος.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Περιφερειακός Σύμβουλος- εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Εμπορικών Συλλόγων Αρίστος Τηλιγάδης. Η συζήτηση περιστράφηκε στην ενημέρωση του κ. Μπράμου των λόγων σύστασης της Ομοσπονδίας, του έργου της, πληροφορίες για τους συλλόγους μέλη της ΟΣΑ, καθώς και τον προγραμματισμό των φετινών Πολιτιστικών Δράσεων των Συλλόγων μελών της αλλά και της ομοσπονδίας.

Ο κ. Μπράμος ήταν θετικός στην υποστήριξη των Δράσεων από την Περιφέρεια, αναφέρθηκε όμως ότι το οικονομικό πρόγραμμα της ΠΔΕ που υπάρχει για φέτος είναι στενό. Η συνάντηση οικοδομήθηκε σε κλίμα εμπιστοσύνης ανάμεσα στους δύο φορείς και θεμελιώθηκε μια διάθεση συνεργασίας που μπορεί να επιφέρει θετικά αποτελέσματα στις Δράσεις των μελών της ΟΣΑ για το 2024. Η επικοινωνία, η ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων θα συνεχιστεί, ώστε σε επόμενη συνάντηση να οριστικοποιηθεί και η συνεργασία.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr