background img
banner
banner

Την Παρασκευή 26 Απριλίου το «Παζάρι για καλό σκοπό»

ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Μια μεγάλη γιορτή εθελοντισμού θα είναι το φετινό bazaar “Πασχαλινό παζάρι για καλό σκοπό”, που και πέρυσι είχε διοργανώσει με επιτυχία ο δήμος Αιγιαλείας σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και βέβαια με την ενθουσιώδη συμμετοχή των μαθητών και την στήριξη των εκπαιδευτικών τους. Όπως αποκάλυψε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου για τις αθλητικές ημερίδες, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Ελευθεριώτης, φέτος το bazaar θα διοργανωθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου και θα λάβει χώρα στους πεζόδρομους αλλά και στην οδό Κλ. Οικονόμου.

΄΄Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων για την επιτυχή έκβαση της δράσης που φέτος θα επεκταθεί σε μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς του Αιγίου. Θα συμμετάσχουν 21 σχολεία της ευρύτερης περιοχής και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την προσπάθεια. Περιμένουμε αθρόα συμμετοχή΄΄, επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Ελευθεριώτης.

Πέρυσι η δράση πραγματοποιήθηκε με τεράστια συμμετοχή εθελοντών και εντυπωσιακή ανταπόκριση κόσμου, όλοι μαζί είχαν προσφέρει αγάπη στους πραγματικούς «ήρωες και μαχητές της ζωής», τα παιδιά δηλαδή του Ε.Κ.Α.ΜΕ. και του «Χαμόγελου του παιδιού» και κάτι ανάλογο αναμένεται και φέτος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr