background img
banner
banner

Φαντασμαγορικό θέαμα από την καύση στο λιμάνι

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

 Ήταν περίπου 9.30 το βράδυ της Κυριακής όταν τα φώτα χαμήλωσαν. Οι φωνές και τα τραγούδια, σίγασαν. Οι μάσκες… έπεσαν. Το Καρναβάλι Αιγίου 2018 πέρασε στην ιστορία ως ένα από τα πιο κεφάτα, ευφάνταστα και δημιουργικά, που πλαισιώθηκε από τις πιο όμορφες δράσεις. Ο επίλογος γράφτηκε φέτος με τα πιο λαμπερά χρώματα, με την καύση του άρματος με τις μάσκες, υπό το… άγρυπνο βλέμμα του καρνάβαλου που έστεκε λίγα μέτρα πιο πέρα…

Πραγματική κοσμοσυρροή επικράτησε στην παραλία Αιγίου, μπροστά από τον φάρο, εκεί όπου είχαν μεταφερθεί το άρμα με τις μάσκες και ο βασιλιάς καρνάβαλος. Σε λίγη ώρα μία σπίθα θα ήταν αρκετή για να εξαφανίσει καθετί ψεύτικο. Νέοι, μεγαλύτεροι, παιδιά, ήταν όλοι εκεί για να δουν από κοντά κάτι πρωτόγνωρο για το Αίγιο. Κάτι που δεν δίστασαν και τελικά κατάφεραν να επιτύχουν οι διοργανωτές Ένωση Συλλόγων Γονέων και Σύλλογος Εστίασης Αναψυχής Αιγιάλειας. Το πλοίο σφυρίζοντας, έδωσε το έναυσμα. Άριστος ήταν ο συντονισμός από την λιμενική αρχή. Άπαντες ήταν στις θέσεις τους, όπως και το όχημα της Πυροσβεστικής για παν ενδεχόμενο.

Ξάφνου, η σπίθα ήρθε και οι φλόγες σε χρόνο… μηδέν αγκάλιασαν το άρμα. Οι μάσκες κάηκαν. Το ψέμα νικήθηκε. Τα βεγγαλικά έκαναν την νύχτα μέρα και φώτισαν τα πρόσωπα των εκατοντάδων ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί. Η αρχική αμηχανία για το «καινούριο», έγινε χαμόγελο σιγουριάς. Όλοι χειροκροτούσαν ενθουσιασμένοι. Και του χρόνου… Ακόμη καλύτερα, ακόμη πιο ψηλά!


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr