background img
banner
banner

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης στην πρώτη του επίσκεψη στο Αίγιο

ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 

Επίσκεψη στο Αίγιο και συγκεκριμένα στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιάλειας πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης 25 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, στο πλαίσιο των αρχικών επαφών του με τα κομματικά στελέχη αλλά και τους φίλους – υποστηρικτές τής παράταξης.  Η πρώτη συνάντηση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη έγινε σε πανηγυρικό κλίμα.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, ο οποίος (ως γνωστόν) έχει την επίσημη στήριξη της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές τού προσεχούς Μαΐου, έφτασε  περίπου στις 7μ.μ. στα γραφεία τής ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας (Μητροπόλεως 49), εκεί όπου τον υποδέχτηκαν τα μέλη του προεδρείου της, αλλά και στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης,  με τα οποία είχε μία πρώτη ανταλλαγή απόψεων για την πολιτική που έχει ασκηθεί όλα αυτά τα χρόνια στη Δυτική Ελλάδα αλλά και για τις αναξιοποίητες δυνατότητες των νομών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.  Το παρών στη συνάντηση και ο βουλευτής της Ν.Δ. Ιάσονας Φωτήλας.

Συνάντηση και με το δήμαρχο

Συνάντηση γνωριμίας είχε  το πρωί της ίδιας ημέρας  στο Δημαρχείο, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη. Ο δήμαρχος καλωσόρισε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη και αφού έγινε μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων , στη συνέχεια τον ενημέρωσε διεξοδικά για την πορεία των έργων που έχουν δρομολογηθεί και υλοποιούνται σε συνεργασία με την Περιφέρεια, στον δήμο Αιγιαλείας. Παράλληλα, ο κ. Παναγόπουλος εξήρε το πνεύμα της μέχρι σήμερα αγαστής συνεργασίας.

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης που υποστηρίζεται στις εκλογές για την Περιφέρεια, από την Ν.Δ., είναι από το Αγρίνιο, είναι 38 ετών, πατέρας δύο παιδιών. Με τη σύζυγό του έχουν δικηγορικό γραφείο στο Αγρίνιο. Είναι ήδη Περιφερειακός Σύμβουλος και ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στην Αιτωλοακαναρνανία με τον συνδυασμό του Ανδρέα Κατσανιώτη, το 2014. Το 2010 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς στον νομό Αιτωλοακαρνανίας με τον συνδυασμό του Γ. Παπαναστασίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr