background img
banner
banner

Αποκλεισμένος στο σπίτι του λόγω… χωματόδρομου κάτοικος της Αβύθου

Αντιμέτωπος με μία δύσκολη καθημερινότητα παραμένει κάτοικος της Αβύθου καθώς, κάθε φορά που βρέχει, ο δρόμος έξω από το σπίτι του μετατρέπεται σε βούρκο και παραμένει απροσπέλαστος. Πρόκειται για τον παράλληλο της εισόδου της Άκολης και παράλληλο του ρέματος που καταλήγει στο πρώην κατάστημα «Fun».

Και μπορεί να υπάρχουν κι άλλα σπίτια στην αρχή του δρόμου αυτού, όμως έχουν πρόσβαση από άλλο δρόμο, εκτός του συγκεκριμένου. Ο εν λόγω δημότης, όπως μετέφεραν στην «Π» άλλοι κάτοικοι της περιοχής, έχει πρόβλημα υγείας και κάθε φορά που βρέχει είναι αποκλεισμένος και αποκομμένος στο σπίτι του. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε κάτοικος, ΄΄ο συγκεκριμένος δρόμος είναι χωματόδρομος με τεράστιες και επικίνδυνες λακκούβες, ενώ και με την πρώτη ψιχάλα γίνεται απροσπέλαστος΄΄.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το πάνω μέρος του δρόμου μετά τη γέφυρα εκεί όπου παρατηρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα. ΄΄Ούτε καν με το αυτοκίνητο δεν μπορούμε να περάσουμε. Φοβόμαστε μήπως κολλήσουμε στη λάσπη. Ο άνθρωπος αυτός είναι αποκλεισμένος και το σπίτι του απροσέγγιστο. Κάτι πρέπει να γίνει, αφού ούτε ασθενοφόρο είναι εφικτό να περάσει΄΄, ανέφερε ο ίδιος κάτοικος.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr