background img
banner
banner

ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2024: Το… αδιαχώρητο στην παραλία Άκολης

Το… αδιαχώρητο σημειώθηκε στην παραλία της Άκολης. Ντόπιοι και επισκέπτες απόλαυσαν την ομορφιά του τοπίου, πέταξαν πολύχρωμους χαρταετούς και γεύτηκαν νόστιμα εδέσματα που προσφέρθηκαν εν αφθονία από τον Πολιτιστικό Όμιλο Αβύθου «Παμμέγιστοι Ταξιάρχες».

Ο dj Νίκος Μανέτας… απογείωσε το κέφι με χορευτικά τραγούδια και όλοι μαζί έγιναν μία μεγάλη παρέα στη θέση «Μάτι», απολαμβάνοντας τη φιλοξενία του Συλλόγου. Φασολάδα, χαλβάς, η παραδοσιακή λαγάνα και οι ελιές έγιναν ανάρπαστα και η πολύωρη εκδήλωση χάρισε σε όλους κέφι και χαρά. Πραγματοποιήθηκε δε με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιαλείας.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Αβύθου Χάρης Γιαννόπουλος δήλωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το Δ.Σ. του συλλόγου, τα μέλη και τους φίλους που πρόσφεραν τα μέγιστα στην σημερινή εκδήλωσή μας. Επίσης στην Αντιπεριφερειάρχη Γεωργία Ντάτσικα, στον Αντιδήμαρχο Συμπολιτείας Κωνσταντίνο Βούλγαρη, στον πρόεδρο του Συλλόγου παραλίας Άκολης Πέτρο Δαδιώτη , στον πρόεδρο του συλλόγου Ήλιος Ροζο Γεώργιο ,στον πρόεδρο του Συλλόγου Σαλμενίκου Αθανάσιο Μπαλτουμά, στον ξεχωριστό Νίκο Μανέτα για τις υπέροχες μουσικές επιλογές του. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο αυτόν τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, καθώς και στους χορηγούς μας που μας στηρίζουν σε όλες τις εκδηλώσεις μας. Ραντεβού τώρα την Πρωτομαγιά»!


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr