background img
banner
banner

Όμορφη ξενάγηση στο… μαγικό ΚΔΑΠοχωριό!

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Την πιο ζεστή «αγκαλιά» αυτή που λαμβάνουν από την πρώτη μέρα που άνοιξαν τις πύλες τους τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Δήμου Αιγιαλείας, ανταπέδωσαν τα παιδιά, που μαζί με τους εκπαιδευτές τους, έδωσαν χθες μία εξαιρετική παράσταση στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Απόλλων», εντυπωσιάζοντας συγγενείς και φίλους τους που ήταν παρόντες, για να τους χαρίσουν στο τέλος θερμό χειροκρότημα.

Συμπληρώθηκαν ήδη δύο χρόνια λειτουργίας των Κέντρων που μπορεί να ξεκίνησαν με δειλά βήματα, με την κατάλληλη υποστήριξη όμως από τον δήμο και το Νομικό Πρόσωπο . «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας», που τα διαχειρίζεται, κατάφεραν πολύ γρήγορα να… πιάσουν κορυφή. Σε αυτό συνετέλεσαν και οι εκπαιδευτές που με όρεξη και μεράκι, γεμίζουν δημιουργικά και εποικοδομητικά τις ώρες των παιδιών.

Ενωμένα σαν μία… γροθιά, όλα τα Κ.Δ.Α.Π. δηλαδή Α’ ΚΔΑΠ Αιγίου «Αίσωπος» (2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου), Β’ ΚΔΑΠ Αιγίου «Γαϊτανάκι» (3ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου), ΚΔΑΠ Διακοπτού «Φεγγαρόλουστη» (Δημοτικό Σχολείο Διακοπτού), ΚΔΑΠ Συμπολιτείας «Παιχνιδίσματα» (Δημοτικό Σχολείο Αβύθου, ΚΔΑΠ-μΕΑ «Αγκαλιά» (1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αιγίου) και «Καραμελάκια» Ακράτας παρουσίασαν μία αξιόλογη μουσιθεατρική παράσταση, ξεναγώντας το ακροατήριό τους στο… «Μαγικό ΚΔΑΠΟΧωριό».

Κάνοντας τα δικά τους… μαγικά οι μικροί μαζί με τους εκπαιδευτές τους, σκόρπισαν την αγάπη και απέδειξαν πως μπροστά στην θέληση και τη δύναμη της ψυχής, όλα τα άλλα είναι ασήμαντα. Ταυτόχρονα, απάντησαν και στο ερώτημα «πώς λύνονται όλα τα προβλήματα» με την λύση να… ακούει στο όνομα «αγάπη»! «Δύναμη, ελπίδα, όλοι θέλουν λίγο φως» αναφώνησαν τα παιδιά σε κάποιο σημείο της παράστασης. Και όλοι κατάλαβαν πως το πιο δυνατό φως αντλείται μέσα από τις παιδικές ψυχές!
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους…

 


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr