background img
banner
banner

«Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ»… ξανά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Από το Επιμελητήριο Αχαΐας έγινε γνωστό ότι ανακοινώθηκε η πρόσκληση του χρηματοδοτούμενου προγράμματος ΕΣΠΑ με τίτλο «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» (Β’ Κύκλος), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΕΠΑνΕΚ». Ο προϋπολογισμός (Δημόσια Δαπάνη) για τον Β΄ Κύκλο ανέρχεται σε 200.000.000 ευρώ.

Βασικός στόχος της ενιαίας Δράσης «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ» είναι η σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων προς διεθνείς αγορές. Στο πλαίσιο της Δράσης θα χρηματοδοτηθούν επιχειρήσεις (ανεξαρτήτως μεγέθους και ημερομηνίας ίδρυσης) και ερευνητικοί οργανισμοί για έργα διάρκειας έως 30 μήνες και επιχορηγούμενο προϋπολογισμό από 200.000€ έως 2.000.000€, ανάλογα με το πλήθος των φορέων/επιχειρήσεων που συμμετέχουν και την Παρέμβαση στην οποία εντάσσεται η πρόταση. Συντονιστής Φορέας του έργου σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει να είναι επιχείρηση.

Η υποβολή των προτάσεων γίνεται ηλεκτρονικά (www.ependyseis.gr), στην ελληνική γλώσσα. Για τον Β΄ Κύκλο, η υποβολή ξεκινά την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 και ώρα 18.00 και λήγει την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 και ώρα 16:00.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr