background img
banner
banner

Πρωταγωνιστής στα φιλικά ο Παναιγιάλειος | ΦΩΤΟ

ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Ακούστηκε (κι όχι μόνο μια φορά) στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου, ότι αν είχε αυτή την ομάδα πέρυσι ο Παναιγιάλειος, δεν θα αντιμετώπιζε πρόβλημα υποβιβασμού.
Μια ομάδα που με τον καιρό αποκτά περισσότερη ομοιογένεια, που διατηρεί στις τάξεις της παίκτες με εμπειρίες σε Εθνικές κατηγορίες, που αγκαλιάζεται από τον κόσμο ύστερα από πολύ καιρό.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλα τα φιλικά που έδωσε ο Παναιγιάλειος, ποτέ κανείς δεν μείωσε άτομα και σύνολο, παρά μόνο επικράτησε ενθάρρυνση και χειροκρότημα. Το φίλαθλο κοινό βγάζει την «κρυμμένη» του καλή διάθεση, στηρίζει παντός καιρού και αποτελέσματος τον Αιγιώτικο Σύλλογο, αντιλαμβάνεται την υγιή προσπάθεια διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και τον καλοδιάθετο ανταγωνισμό των ποδοσφαιριστών.

Είναι αλήθεια ότι ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν άνετα να ξεχωρίζουν στις Εθνικές κατηγορίες, προτίμησαν να περιορίσουν το αθλητικό προφίλ τους και το οικονομικό συμφέρον, για να ντυθούν στα «μελανόλευκα».

Το γεγονός αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να βγαίνει μια ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο, που είναι και το πρώτο ζητούμενο από το φίλαθλο κοινό.

Ο Χρήστος Αθανασόπουλος από την θητεία του στον Παναιγιάλειο δίπλα στον Γιάννη Μπαλτιμά

Επιστρέφει και ο Αθανασόπουλος

Εμπλουτίζει για τα καλά την ποιότητα κάτω από την εστία του ο Παναιγιάλειος, προσθέτοντας έναν παλιό γνώριμο τερματοφύλακα. Ο Χρήστος Αθανασόπουλος ο οποίος πριν δυο χρόνια βραβεύτηκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της Football League, πείστηκε να επιστρέψει στον Παναιγιάλειο, να υπερασπιστεί με τις πλούσιες εμπειρίες του και μαζί με τα άλλα παιδιά, την «μελανόλευκη» εστία.

Ένας ακόμα «άθλος» των μελών της διοίκησης, που πηγάζει από τον πρότερο έντιμο βίο τους και τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούσαν με το έμψυχο υλικό.

Συνεχίζονται οι προσθήκες

Εκτός από τον τερματοφύλακα Αθανασόπουλο, στις τελευταίες επίσης μεταγραφικές κινήσεις του Παναιγιάλειου έχει ακόμα προστεθεί ο Ανδρέας Κουραχάνης, ενώ παράλληλα μέσα από κάποιες δοκιμές αναμένονται νέες ανακοινώσεις εμπλουτισμού στο έμψυχο υλικό.Στο πρόσφατο φιλικό με την Κόρινθο, είδαμε ένα παιδί από την περιοχή μας, τον Παναγιώτη Νικολακόπουλο, να δοκιμάζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Άφησε καλές εντυπώσεις και θα αποκτηθεί από τον Παναιγιάλειο, αν παραμείνει τελικά στην περιοχή μας.

Παναγιώτης Νικολακόπουλος

Κίνηση στα διαρκείας

Στα εισιτήρια διαρκείας έχει παρατηρηθεί μια αισιόδοξη κινητοποίηση, που μόνο θετικό αποτέλεσμα μπορεί να φέρει στον Αιγιώτικο Σύλλογο. Ιδιαίτερα προσιτές οι τιμές των 30 και 50 ευρώ, συμπεριλαμβάνοντας στα παιχνίδια του πρωταθλήματος αυτά του κυπέλλου, ακόμα και αυτά των φιλικών συναντήσεων, προσφέρουν ακόμα ένα κίνητρο στο φίλαθλο κοινό.

Φιλικό αύριο στο Δερβένι

Με τον Αστέρα Δερβενίου εκτός έδρας είναι το επόμενο φιλικό παιχνίδι του Παναιγιάλειου. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τις ικανοποιητικές και νικηφόρες εμφανίσεις στο Δημοτικό Στάδιο, για την Αιγιώτικη ομάδα ακολουθούν φιλικές συναντήσεις εκτός έδρας, που είναι αύριο Τετάρτη με τον Αστέρα στο Δερβένι, αλλά και την μεθεπόμενη Τετάρτη 28 Αυγούστου στην Ακράτα, με την Αιγείρα / Ακράτα.

Το γκολ του Χριστόπουλου έκρινε τη νίκη του Παναιγιάλειου στο φιλικό με την Κόρινθο

Ρεπό την Κυριακή

Ξεκούραση για τους παίκτες έχει προγραμματιστεί την ερχόμενη Κυριακή. Με τον ρυθμό της προετοιμασίας να ανέρχεται σταθερά, οι «μελανόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία για ένα ρεπό, μετά το φιλικό με το Δερβένι, την διπλή προπόνηση της Παρασκευής και την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.

Επέστρεψε σαν αντίπαλος ο Παναγιώτης Τζαναβάρας

Δεν στέκεται στα αποτελέσματα η τεχνική ηγεσία

Αυτό που περισσότερο ενδιαφέρει το τεχνικό «δίδυμο» του Παναιγιάλειου, είναι να εισάγονται στον αγωνιστικό χώρο όλα αυτά που εκπαιδεύονται στις προπονήσεις και κατόπιν τα αποτελέσματα.

Οι νίκες απέναντι σε δυο ομάδες της Γ΄ Εθνικής, όπως αυτές σε βάρος της Θύελλας Πατρών και της Κορίνθου, δεν είναι αυτές καθ’ αυτές που προσφέρουν την ικανοποίηση σε Μάκη Λελούδα και Αλέξη Σπυρόπουλο, αλλά η πολύ καλή ατομική και ομαδική παρουσία της ομάδας. Στο φιλικό με την Κόρινθο, δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους παλιούς γνώριμους του προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα, να του ευχηθούν καλή πορεία με τη νέα του ομάδα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι με γκολ του Βασίλη Χριστόπουλου, ο Παναιγιάλειος επικράτησε 1-0 σε βάρος της Κορίνθου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr