background img
banner
banner

Στη Basket League με τον Ιωνικό Νικαίας οι τσιρλίντερς του Αιγίου!

Στα “σαλόνια” της Basket League (Α1 Εθνικής) θα παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους τη φετινή σεζόν οι τσιρλίντερς του Αιγίου “Estrellas”, της Κατιάνας Λατάνη!
Τα κορίτσια θα “κλέβουν την παράσταση” στα τάιμ άουτ των εντός έδρας αγώνων του Ιωνικού Νικαίας με τα χορευτικά τους, διαφημίζοντας παράλληλα και την πόλη του Αιγίου σε όλη την Ελλάδα καθώς οι αγώνες καλύπτονται τηλεοπτικά.

Οι μαζορέτες των γηπέδων έχουν πλέον το δικό τους μερίδιο σε αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως. Αφιερώνουν ώρες στην προπόνηση, όπως ακριβώς ένας ποδοσφαιριστής ή ένας μπασκετμπολίστας και απαιτούνται άριστη φυσική κατάσταση και αντοχή για να μπορέσουν μέσα σε λίγα λεπτά να κάνουν χορευτικά, πιρουέτες, ακροβατικά και όλα αυτά με φωνές, ενέργεια και χαμόγελο.

Στην Αμερική μάλιστα, το τσιρλίντινγκ θεωρείται ένα από τα πιο σκληρά αθλήματα, ενώ οι ομοσπονδίες που έχουν συσταθεί προσπαθούν να γίνει και ολυμπιακό άθλημα.
Η πρεμιέρα ειναι προγραμματισμένη στον αγώνα του Ιωνικού με το Λαύριο που θα διεξαχθεί στις 28 Σεπτεμβρίου, ενώ να σημειώσουμε ότι η Κατιάνα Λατάνη επιστρέφει ξανά στα γήπεδα της Α1. Αυτή τη φορά ως προπονήτρια, καθώς επί σειρά ετών αποτελούσε μέλος των τσιρλίντερς του Ολυμπιακού.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr