background img
banner
banner

Με υπομονή, Γκάτση και Σκούτα ο Παναιγιάλειος 3-0 τον Ηρακλή Πατρών | ΦΩΤΟ

Ήθελαν ένα γρήγορο γκολ οι «μελανόλευκοι» απέναντι στον Ηρακλή θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αποζημιώσουν τους φιλάθλους που έκαναν εντυπωσιακή παρουσία σήμερα στο δημοτικό στάδιο Αιγίου.

Δεν τους έγινε όμως το χατίρι. Με πολυπρόσωπη άμυνα η ομάδα του πρώην «μελανόλευκου» Κώστα Λάζαρη, έδειξε από την αρχή τις προθέσεις της. Την ικανοποιούσε και η ισοπαλία καλύπτοντας τα μετόπισθεν, ελπίζοντας παράλληλα ότι μπορεί να σκόραρε σε κάποια αντεπίθεση. Κάτι που λίγο έλειψε να γίνει στο 26΄, όταν το γυριστό του Χαρ. Νιάχου, εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Χρήστος Αθανασόπουλος.

Από την πλευρά του ο Παναιγιάλειος δυσκολεύτηκε απέναντι στη συμπαγή άμυνα, στάθηκε άτυχος στις ευκαιρίες που δημιούργησε στο α΄ ημίχρονο, μεταξύ των οποίων και το δοκάρι του Μπούνα στο 20΄.

Τα 3 γκολ στο β΄ ημίχρονο

Ο Παναιγιάλειος συνέχισε να …κουβαλάει την μπάλα στα καρέ του Ηρακλή και στο β΄ ημίχρονο. Με νέο πρόσωπο στην 11άδα τον Σκούτα, προσπάθησε να γίνει πιο ουσιαστικός και το κατάφερε. Από το ξεκίνημα της επανάληψης το γκολ …μύριζε και …σερβιρίστηκε στο 58΄. Αρκετά δραστήριος ο Χριστόπουλος, έβγαλε την σέντρα στο κεφάλι του Γκάτση, για να πανηγυρίσουν το 1-0.

Γρήγορα ακολούθησε το 2-0 (62΄) και πάλι με σκόρερ τον Γκάτση και δημιουργό τον Χριστόπουλο.

Ο Ηρακλής υποχρεωτικά έψαχνε το γκολ να επιστρέψει στο παιχνίδι, αφήνοντας διαδρόμους στους «μελανόλευκους», ενώ έμεινε και με παίκτη λιγότερο στο 65΄, όταν ο Ζαχ. Νιάχος μάρκαρε από πίσω τον Αποστολή.

Στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα το μοναδικό ερώτημα που υπήρχε στο Στάδιο, ήταν πόσο θα ήταν το τελικό σκορ.

Στο 71΄ το διαμόρφωσε 3-0 ο Σκούτας με δυνατό σουτ, ύστερα από πάσα του Γκάτση που τράβηξε τους αμυντικούς πάνω του.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Αλ. Σπυρόπουλος-Μ. Λελούδας): Αθανασόπουλος, Θεοφανόπουλος (76′ Βασιλείου), Καφεντζής (62′ Αποστολής), Σπανογιάννης, Κουραχάνης, Μπακατσέλος, Οικονόμου (λ.τ. 82′ Μαραγκός), Μπίτρας (46′ Σκούτας), Γκάτσης, Χριστόπουλος, Μπούνας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Κ. Λάζαρης): Μυλωνόπουλος, Σουλιώτης, Μεμάγκα, Μαργαρώνης, Τασιόπουλος, Ζ. Νιάχος, Κατριμπούζας, Χ. Νιάχος (69′ Μπούλμπος), Σώζος (66′ Ανδρεόπουλος), Σοφούλης (75′ Μπόσμος), Χριστόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr