background img
banner
banner

Κοντά στα Σώματα Ασφαλείας ο κ. Ιερώνυμος

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Τη βούλησή του να έρθει κοντά με τους ανθρώπους των δυνάμεων ασφαλείας της Αιγιάλειας, έκανε πράξη χθες ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμος, ο οποίος επισκέφθηκε το πρωί το Αστυνομικό Τμήμα στο Αίγιο και είχε εγκάρδια συνομιλία με τον διοικητή Βασίλη Ροδόπουλο.

Ακολούθησε η επίσκεψη του Μητροπολίτη στο κτίριο της Πυροσβεστικής αμέσως μετά, όπου τον υποδέχθηκαν ο διοικητής Πύραρχος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος με τους πυροσβέστες της πρωινής βάρδιας.

Τον κ. Ιερώνυμο συνόδευσαν ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωακείμ Βενιανάκης και οι πατέρες Χρήστος Τσάκαλος, Αθανάσιος Λιακόπουλος και Γρηγόριος Μάμμαλης.
Ο διοικητής της Πυροσβεστικής ενημέρωσε τον Μητροπολίτη για το έργο της Υπηρεσίας που κατάφερε να κρατήσει και αυτό το καλοκαίρι την Αιγιάλεια μακριά από τις φωτιές και ευχήθηκε στον προκαθήμενο της Τοπικής Εκκλησίας να μακροημερεύσει, παραδίδοντάς του και μία τιμητική πλακέτα.

Με τη σειρά του ο κ. Ιερώνυμος εξήρε το έργο της Πυροσβεστικής και παρομοίασε τους πυροσβέστες με τους ναυτικούς που παλεύουν με τα κύματα.

Μίλησε για την επίσκεψή του στο “Μάτι” και τις τραγικές εικόνες που αντίκρισε και ευλόγησε τους άνδρες και γυναίκες της Υπηρεσίας που είχαν την τύχη να ακούσουν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας.

Μάλιστα, ήταν ο πυρονόμος Τάκης Δεδόπουλος που εκ μέρους των πυροσβεστών έκανε δώρο στον κ. Ιερώνυμο, ένα καπέλο κι ένα μπλουζάκι με το σήμα του Πυροσβεστικού Σώματος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ · ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr