background img
banner
banner

Προς εκμίσθωση το κτίριο «Φάρος»

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στις 8.30 το πρωί. Τα μέλη του καλούνται να πάρουν αποφάσεις για έξι συνολικά θέματα.

Από αυτά ξεχωρίζει η διενέργεια δημοπρασίας για την εκμίσθωση του κτιρίου «Φάρος» και του περιβάλλοντα χώρου με καθορισμό των όρων του διαγωνισμού.

Επίσης, θα γίνει έγκριση 5ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού & Πίνακα Στοχοθεσίας Δ.Λ.Τ. Αιγιαλείας Οικονομικού Έτους 2020, ενώ θα ληφθεί απόφαση για την παραχώρηση χερσαίας ζώνης λιμένα Αιγίου στον Ι.Ν.Ο.Α. στο αλιευτικό καταφύγιο στην περιοχή Άγιος Νικόλαος. Ακόμη θα εξεταστεί το αίτημα του Ι.Ν.Ο.Α. για κατασκευή κεκλιμένου επιπέδου (ράμπα – γλίστρα) καθέλκυσης – ανέλκυσης σκαφών. Ακόμη, θα ληφθεί απόφαση για την αναγκαιότητα κατασκευής διαύλου ασφαλείας ανατολικά της εισόδου του λιμενίσκου Ι.Ν.Ο.Α. εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Αιγίου.

Τέλος, θα γίνει συγκρότηση γνωμοδοτικής επιτροπής για την έκδοση αδειών άσκησης υπαίθριου εμπορίου εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr