background img
banner
banner

ΣΤΙΒΟΣ: Θετική εμφάνιση υπό δύσκολες συνθήκες από τον Δημήτρη Τασσόπουλο

Με τη συμμετοχή του Δημήτρη Τασσόπουλου και του Μάριου Τσερεντζούλια από τον ΑΘΗΝΟΔΩΡΟ διεξήχθη χθες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου Δρόμου που έγινε στις εγκαταστάσεις του κωπηλατοδρόμιου στο Σχινιά σε κυκλική διαδρομή (4.971μ. ), περιμετρικά του υδάτινου στίβου του κωπηλατοδρομίου.

Ο δυνατός αέρας δημιούργησε πολλά προβλήματα τόσο στους αθλητές, όσο και στις αθλήτριες, αφού ήταν σχεδόν αδύνατο να βρουν τον ρυθμό τους με αποτέλεσμα να τερματίσουν (στους άνδρες) 42 δρομείς από τους 50 που ξεκίνησαν τον αγώνα. Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Τασσόπουλος που με χρόνο 1.19.30 τερμάτισε στην ικανοποιητική 24η θέση ξεπερνώντας αρκετούς έμπειρους δρομείς, ενώ ο Μάριος Τσερεντζούλιας αισθάνθηκε ενοχλήσεις και εγκατέλειψε αρκετά νωρίς.

Νικητής, όπως και το 2019 έτσι και φέτος, αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Καραΐσκος (ΠΓΣ) επιβεβαιώνοντας τη σταθερά ανοδική πορεία του τα τελευταία χρόνια στους δρόμους μεγάλων αποστάσεων.

Ήταν το τελευταίο αγώνισμα της χρονιάς αφού όλα τα άλλα έχουν ολοκληρωθεί ενώ αυτά του ορεινού τρεξίματος και των 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο ακυρώθηκαν λόγω πανδημίας.

Η πρώτη οκτάδα

Καραΐσκος (ΠΓΣ) 1.09.33
Ζερβάκης (ΑΟ Τρίτων Χαλκίδας) 1.10.54
Μερούσης (ΦΟ Βροντάδες) 1.11.01
Πιτσώλης (ΓΑΣ Ιλισσός) 1.11.07
Μαλτέζος (ΑΟ Τρίτων Χαλκίδας) 1.11.28
Καλαπόδης (ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου) 1.11.49
Χαμοσφακίδης () 1.12.39
Καρούτζος () 1.12.52


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr