background img
banner
banner

Στο Survivor ο Σάκης Κατσούλης

O ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR

Τις βαλίτσες του για Άγιο Δομίνικο ετοίμαζε ο Σάκης Κατσούλης, όταν το protionline.gr επικοινώνησε για πρώτη φορά μαζί του. Ο πρώην μελανόλευκος τερματοφύλακας θα ταράξει για τα καλά τα νερά σ’ αυτό το τηλεπαιχνίδι, αφού θα συναντήσει την πρώην του Μαριαλένα, ενώ αναμένεται να προστεθεί στο Survivor, η μετέπειτα σύντροφός του Χριστίνα Κεφαλά, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Σάκης Κατσούλης είχε ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από νεαρή ηλικία, μάλιστα από τη θέση του φορ, πριν …ανακαλύψει τις μεγάλες δυνατότητες που είχε σαν τερματοφύλακας.
Συνεργάστηκε με αρκετές ομάδες και μετά τον Παναιγιάλειο υπερασπίστηκε τις εστίες: Απόλλωνα Αθήνας, Καλλιθέας, Ολυμπιακού Βόλου, Ασπρόπυργου, Προοδευτικής.
Παράλληλα έχει μπει για τα καλά στον επιχειρηματικό χώρο, με καταστήματα ρούχων, αθλητικών ειδών, ινστιτούτου Spa – μασάζ.

Προλάβαμε να πούμε μαζί του κάποιες κουβέντες με την επόμενη επικοινωνία μας, αφού έφτασε στον Άγιο Δομήνικο και πριν του αφαιρέσουν το τηλέφωνο, σύμφωνα με τους όρους του παιχνιδιού.

Για το γεμάτο πρόγραμμα που έχει με ποδόσφαιρο και επιχειρήσεις, ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε στo protionline.gr: Πάντα ήθελα να συμπληρώνω τον ελεύθερο χρόνο μου, σαν ανήσυχος αλλά και δημιουργικός χαρακτήρας που είμαι. Ο αθλητισμός μου άνοιξε τις πόρτες σε γνωριμίες και ιδέες, απόδειξη ότι έχω κινηθεί επιχειρηματικά με αξεσουάρ, αλλά και με θεραπευτικές ιδιότητες (Spa – μασάζ) που περισσότερο αφορούν αθλητές.

Για την συνεργασία του με τον Παναιγιάλειο, με προπονητή τον Δημητρίου και πρόεδρο τον Δημητριάδη, τους φίλους που έκανε στο Αίγιο: Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτή την μεγάλη και ιστορική ομάδα, αυτό το υπέροχο φίλαθλο και φανατικό κοινό. Ο Παναιγιάλειος ήταν από τους ξεχωριστούς σταθμούς στην καριέρα μου και θα μείνει πάντα στις καλύτερες αναμνήσεις μου.
Ήμουν από τους αγαπητούς της εξέδρας και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό, έκανα φίλους όχι μόνο από την πλευρά των συμπαικτών μου. Μου άρεσε το Αίγιο και σαν περιοχή, αφού συνδύαζε πολλά πράγματα και τις περισσότερες εξόδους τις έκανα με τον φίλο μου Λεωνίδα Σκαρτσίλα, με τον οποίο διατηρώ ακόμα σχέση και τον ευχαριστώ για την μεγάλη συμπαράσταση που μου έδειξε για την συμμετοχή μου στο Survivor.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ · ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr