background img
banner
banner

Πιο… φτωχός από σήμερα ο εθελοντισμός

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ 48 ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ «ΑΧΑΪΟΣ» ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΖΑΡΗΣ

Έχασε τη μάχη που έδινε τις τελευταίες 10 ημέρες με τον κορωνοϊό ο πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας δασοπροστασίας «Αχαιός» Αιγιαλείας, Παναγιώτης Λάζαρης. Ο 48χρονος ήταν στην… πρώτη γραμμή και συμμετείχε έντονα στη δράση του Συλλόγου, προσφέροντας τα μέγιστα τόσο στην καταστολή όσο και στην πρόληψη των πυρκαγιών.

Ο πρόωρος χαμός του βύθισε στη θλίψη τη σύζυγό του Μαρία και τα παιδιά του Χρήστο και Κατερίνα όπως και τους φίλους και συνεργάτες του στην εθελοντική ομάδα που έδωσε τα… διαπιστευτήριά της και στις τελευταίες φωτιές. Ο άτυχος άνδρας είχε νοσήσει από κορωνοϊό και αντιμετώπιζε τον ιό χωρίς συμπτώματα παραμένοντας στο σπίτι του για οκτώ ημέρες. Όμως την ένατη ημέρα διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» με χαμηλό οξυγόνο. Νοσηλεύτηκε αλλά δυστυχώς η κατάσταση του δεν πήρε βελτίωση, με αποτέλεσμα την Τετάρτη 8/9 να φύγει από τη ζωή…

Η ανακοίνωση της Εθελοντικής Ομάδας αναφέρει: «Μαύρη ημέρα σήμερα για την οικογένειά του ΑΧΑΙΟΥ. Σήμερα έφυγε για το αιώνιο ταξίδι ο Πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Λάζαρης. Η καρδιά και η ψυχή της ομάδας, θα μας προσέχει από εκεί ψηλά, παρέα με τον πατέρα της ομάδας Αντώνη. Φίλε Πάνο θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας. Μαρία, Χρηστάρα, Κατερινάκι μας τα μέλη της ομάδας θα είναι πάντα δίπλα στην οικογένειά σας, καλό κουράγιο και δύναμη».

Ο αντιπρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Δασοπροστασία -Δασοπυρόσβεση – Διάσωση – Πρώτες Βοήθειες, Δημήτρης Μπούρδος τόνισε: «Είναι μια τεράστια απώλεια για την τοπική κοινωνία. Ο Παναγιώτης Λάζαρης ήταν ένα πρότυπο οικογενειάρχη, αλλά δυστυχώς χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό. Για εννέα ημέρες δεν είχε συμπτώματα και παρέμενε στο σπίτι. Μετά την 9η μέρα όμως, πήγε στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” με χαμηλό οξυγόνο. Νοσηλεύτηκε αλλά δυστυχώς η κατάσταση του δεν μπόρεσε να βελτιωθεί».

Με αφορμή την απώλεια του Παναγιώτη Λάζαρη, ματαιώθηκε το χθεσινό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο Ακράτας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr