background img
banner
banner

Αστυνομικές επιχειρήσεις σε καταυλισμούς Ρομά

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

Αστυνομικές επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στη Δυτική Ελλάδα. Ανάμεσα σε αυτές και σε καταυλισμούς Ρομά στο Αίγιο, με συλλήψεις και επιβολή προστίμων.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων ελέχθησαν 1.435 άτομα, προσήχθησαν 34, ελέχθησαν 1.045 οχήματα και βεβαιώθηκαν 324 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Συνελήφθησαν 20 άτομα για τα εξής αδικήματα: 2 άτομα για κλοπές, 2 άτομα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, 1 άτομο για καταδικαστική απόφαση, 4 άτομα για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 4 άτομα για διοικητική απέλαση, 3 άτομα για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς, 4 άτομα για λοιπά αδικήματα.

Οι στοχευμένες δράσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, εντάσσονται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και θα συνεχισθούν σε όλη την Περιφέρεια.

Στην αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, σε καταυλισμούς και σε σπίτια Ρομά στο Αίγιο, συνολικά ελέγχθηκαν 67 άτομα και 50 οχήματα, διενεργήθηκαν 9 κατ’ οίκων έρευνες, συνελήφθησαν 3 άνδρες για πλημμεληματικές πράξεις και βεβαιώθηκαν 29 πρόστιμα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr