background img
banner
banner

«Οικογενειακές στιγμές» για τον Σταθακάρο και την ομάδα του

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σήμερα λήγει η προθεσμία εγγραφής στα μητρώα για τους νεοδημοκράτες που θέλουν να έχουν δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές εκλογές της επόμενης Κυριακής με τα επιτελεία των υποψηφίων να βρίσκονται επί ποδός, προκειμένου η συμμετοχή να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Στο επιτελείο του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Αιγιαλείας και εκ νέου υποψηφίου για την προεδρία, Βασίλη Σταθακάρου, επικρατεί αισιοδοξία τόσο για τις εγγραφές στα μητρώα ότι θα ξεπεράσουν αυτές των εκλογών του 2018, που έφτασαν τα 1.240 μέλη εκ των οποίων ψήφισαν 1.098, όσο και για το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Σταθακάρος αυτή τη φορά κατέρχεται με νέο σχήμα, διεκδικώντας εκτός από την προεδρία και την πλειοψηφία του 9μελούς συμβουλίου, έχοντας δίπλα του ανθρώπους που λειτουργούν ως δεμένη ομάδα.

«Μπορώ να πω ότι καταφέραμε να «παντρέψουμε» την εμπειρία με την ανανέωση και την όρεξη για προσφορά στην παράταξη και τον τόπο.
Εγώ το μόνο που τους ρώτησα είναι εάν είναι έτοιμοι να αφήσουν το «εγώ» και να επικεντρωθούν στο «εμείς». Εκείνοι, για το μόνο που δεσμεύτηκαν είναι ότι θα έχουν ανοιχτή την πόρτα τους σε όλους ανεξαιρέτως, αποτελώντας ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας και λειτουργώντας ως μοχλός διαβούλευσης με τους συμπολίτες μας.», δήλωσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο protionline.gr.
Στην οικογενειακή φωτό έξω από τα δικαστήρια, ο Βασίλης Σταθακάρος (κέντρο) με τους (από αριστερά): Δημήτρη Μαρινόπουλο, Ντία Παναγοπούλου, Κωνσταντίνα Φιλέρη, Ελισσάβετ Πίκουλα Μπομποτσιάρη, Δημήτρη Δούκα, Γιάννη Μεντζελόπουλο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr