background img
banner
banner

Η Άβυθος την πρόκριση 3-1

ΤΗΝ Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ

Σε γκραν γκινιόλ εξελίχθηκε το παιχνίδι κυπέλλου στο γήπεδο Πλαστήρα, ανάμεσα στην Άβυθο και την ΑΕ Καλαβρύτων. Μετά το χωρίς γκολ α’ ημίχρονο, η Άβυθος μετά από ενέργεια και σέντρα του Κανάγια, σημείωσε το 1-0 με κοντινή προβολή του Ευθυμίου στο 57΄.

Στο 75΄ οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μούτσα και λίγο αργότερα ευκαιρία με τον ίδιο για να αυξήσουν την διαφορά στο σκορ.

Η ΑΕ Καλαβρύτων βγήκε τα τελευταία λεπτά στην επίθεση για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Είχε καλή ευκαιρία με τον Κέφα και ισοφάρισε 1-1 στο 87΄ με τον Σταύρο Τσαβαλά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μαραγκού.

Απρόβλεπτο φινάλε με δυο γκολ

Με το γκολ της ισοφάρισης των Καλαβρύτων στο 87΄, η λογική πήγαινε το παιχνίδι στην παράταση, όμως: Ο αμυντικός της ΑΕΚ Φλογεράς στο 89΄, γύρισε την μπάλα προς την εστία του, κάνοντας άθελά του λόμπα στον εξερχόμενο τερματοφύλακα Λέση, για να δώσει έτσι και πάλι το προβάδισμα στην Άβυθο.

Στο 90΄ με σουτ εκτός περιοχής ο Φιλιππάτος, σιγούρεψε την νίκη πρόκριση της Αβύθου, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΑΒΥΘΟΣ (Λ. Κατσαρέλιας): Παναγιωτόπουλος, Παπαγεωργίου, Νικολακόπουλος, Μακρής, Μαυρομμάτης, Αγγελόπουλος, Ευθυμίου, Κανάγιας (67’ Φιλιππάτος), Μούτσα, Γκοτσόπουλος, Πολυχρονόπουλος (79’ Θεοφανόπουλος).

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Κ. Βλάχος): Λέσης, Κέφα, Θεοδοσίου, Φλογεράς, Παπαγεωργίου, Μητρόπουλος, Ασπρούκος (12’ λ.τ. Θεοδούλης), Κουτρουμάνης, Βραχλιώτης, Μαραγκός, Γκλαβάς (46’ Στ. Τσαβαλάς)

Τα χθεσινά αποτελέσματα στο κύπελλο

  • Αβυθος – Καλάβρυτα 3-1 (57’ Ευθυμίου, 89’ αυτογκόλ Φλογεράς, 90’ Φιλιππάτος – 87’ Στ. Τσαβαλάς)
  • Λιμνοχώρι – Διαγόρας Βρ. 2-0 (43’ Αλεξανδρής, 76’ Θ. Βλασόπουλος)
  • Πανμοβριακός-Αστέρας Τσουκ. 2-0 (7’ Λιάκος, 56’ Οικονομόπουλος)

Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr