background img
banner
banner

Απάντηση ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αιγιαλείας στην Τ.Ε. Αχαΐας του ΚΚΕ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑ

Να ανακαλέσει τα όσα αναφέρει περί απουσίας μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τα αγροτικά μπλόκα, καλεί το ΚΚΕ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αιγιαλείας, τονίζοντας πως μέλη και φίλοι της έχουν στηρίξει το μπλόκο επανειλημμένως. Επιπλέον, στην ίδια ανακοίνωση, το ΚΚΕ έκανε λόγο και για απουσία μελών της δημοτικής παράταξης του Τάκη Παπακωνσταντινόπουλου από τις αγροτικές κινητοποιήσεις κάτι που διαψεύδεται από την παράταξη αφού μέλη της δήλωσαν «παρών».

Συγκεκριμένα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αιγιαλείας αναφέρει για τις αγροτικές κινητοποιήσεις: «Με ενωτικό-μαχητικό αγώνα διαρκείας να ανατρέψουμε την επίθεση στην φτωχομεσαία αγροτιά. Να ανακαλέσει τώρα η Τ.Ε Αχαΐας του ΚΚΕ. Διαβάσαμε με έκπληξη ανακοίνωση της Τ.Ε ΑΧΑΪΑΣ του ΚΚΕ η οποία αναφέρεται στην «απουσία» του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από το μπλόκο των αγροτών του Αιγίου ενώ το προηγούμενο απόγευμα μέλη και φίλοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ βρέθηκαν στο μπλόκο.

Επίσης μέλη του ΚΚΕ στο Αίγιο δηλώνουν άγνοια για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση… Η ιδιοκτησιακή λογική οδηγεί σε ήττα και αδιέξοδα. Δε θα ακολουθήσουμε την ηγεσία της ΤΕ ΑΧΑΪΑΣ σε αυτό το κατήφορο. Εμείς θα επιμείνουμε στην ισότιμη κοινή ανατρεπτική πάλη ως απαραίτητο όρο για να έχουμε κατακτήσεις. Ας κρίνουν και ας βγάλουν οι αγωνιζόμενοι αγρότες τα συμπεράσματά τους…».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr