background img
banner
banner

Η νέα σύνθεση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2023 Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Συγκροτήθηκε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας όπως είχε αποφασιστεί και από το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας. Η θητεία της λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Η Δ.Ε.Π. αποτελείται από τους εξής: Πρόεδρος ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος με αναπληρωματικό μέλος την αντιδήμαρχο Διαμάντω Βασιλακοπούλου. Μέλη: Αριστομένης Κουτρόπουλος πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιαλείας ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Δεληγάκη Απόστολο. Μεσάζος Κωνσταντίνος Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Τεμένης ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Σταμόπουλο Παναγιώτη Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Διακοπτού ως εκπρόσωποι Α/θμιας Εκπ/σης. Παναγιωτακόπουλος Χαράλαμπος Διευθυντής του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Αιγίου ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Δημητρακόπουλο Κωνσταντίνο Διευθυντή του 1ου Ε.Κ. Αιγίου ως εκπρόσωποι Β/θμιας Εκπ/σης.

Επίσης, την Επιτροπή συμπληρώνουν οι εκπρόσωποι των Παραγωγικών Τάξεων: Γεωργόπουλος Παναγιώτης εκπρόσωπος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Πλάτανο Παναγιώτη ως εκπρόσωπο της Παναιγιάλειας Ένωσης Συναιτερισμών (ΠΕΣ). Αθηνά Σκανδάμη, Διευθύντρια του 4ου Νηπιαγωγείου Αιγίου, εκπρόσωπος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Σπυροπούλου Ζουμπουλιά, Εκπαιδευτικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου. Μαστραπά Θεοδώρα εκπρόσωπος της Ε.Λ.Μ.Ε. Β΄ Αχαΐας ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό της τον Σκαρμούτσο Μιχαήλ.

Γραμματέας της Επιτροπής ορίστηκε ο υπάλληλος του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αιγιαλείας, Χατζής Σπυρίδων με αναπληρώτρια την επίσης Υπάλληλο του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Βλασσοπούλου Σοφία.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr