background img
banner
banner

«Ξέμειναν» στις παραλίες οι υποδομές του καλοκαιριού

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Για αδιαφορία, διασπάθιση των χρημάτων των δημοτών και ανικανότητα να διαχειριστεί τη δημοτική περιουσία, κατηγορεί τη δημοτική αρχή η παράταξη «Ποιοτική Αιγιάλεια», καταγγέλλοντας την εγκατάλειψη στις παραλίες, του εξοπλισμού για τα καλοκαιρινά μπάνια των δημοτών, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα, καμπίνες και ομπρέλες να έχουν καταστραφεί από τη θάλασσα και τους δυνατούς ανέμους…

Να σημειωθεί πως, κάθε χρόνο, ομπρέλες και καμπίνες επανατοποθετούνται στις πλαζ λίγο πριν την έναρξη της θερινής σεζόν και αφαιρούνται μετά το τέλος της. Αποθηκεύονται σε δημοτικούς χώρους και επισκευάζονται ώστε να τεθούν και πάλι στη διάθεση ντόπιων και επισκεπτών. Πλην όμως, μολονότι η καλοκαιρινή περίοδος έχει τελειώσει εδώ και… πέντε μήνες, ο εξοπλισμός δεν έχει αποσυρθεί, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί σοβαρές φθορές.

Βάσω Ψυχράμη: ‘’Μιλάμε για κατασπατάληση των χρημάτων που  δόθηκαν από τους δημότες’’

Όπως ανέφερε στo protionline.gr η επικεφαλής της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» Βάσω Ψυχράμη, ΄΄δυστυχώς, φέτος για πρώτη φορά παρατηρείται μία αδικαιολόγητη αδιαφορία, γεγονός που είναι εις βάρος των δημοτών και του περιβάλλοντος. Με ευθύνη της δημοτικής αρχής, περίπου 40 καμπίνες και 50 ομπρέλες έχουν παραμείνει στις παραλίες και καταστρέφονται από τα φυσικά φαινόμενα. Μιλάμε για κατασπατάληση των χρημάτων που δόθηκαν από τους δημότες για την απόκτηση όλων αυτών και δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο το ποσό που χρειάζονται για να επισκευαστούν, στην κατάσταση που βρίσκονται.

Διαπιστώνουμε πως είναι παντελώς ανίκανοι και κατώτεροι των περιστάσεων. Είναι εμφανές πως δεν τους ενδιαφέρει το πώς θα προφυλάξουν το εισόδημα των δημοτών. Το μόνο που τους απασχολεί είναι να συνεχίσουν τους τακτικισμούς φίμωσης του Δημοτικού Συμβουλίου και να «περάσουν» τους ακριβοπληρωμένους διαγωνισμούς, όπως αυτόν του ηλεκτροφωτισμού που θα μας επιβάλουν να χρυσοπληρώσουμε τα φωτιστικά και κυριολεκτικά και μεταφορικά, θα μας «αλλάξουν τα φώτα»΄΄.

Και κατέληξε η κ. Ψυχράμη: ΄΄Αλήθεια, πώς σκοπεύουν να αντικαταστήσουν τον εξοπλισμό των παραλιών; Με νέο διαγωνισμό; Πού είναι το έργο τους; Ποιος θα πληρώσει την αδιαφορία και την ανικανότητά τους; Μα σαφώς οι δημότες΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr