background img
banner
banner

Συντριβή και αποκλεισμός από το κύπελλο ΕΠΣΑ για τον Παναιγιάλειο

Ο ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 5-1 ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ

Ένα θετικό αποτέλεσμα είχε στόχο σήμερα στα Προσφυγικά ο Παναιγιάλειος, για να συνεχίσει στον θεσμό του κυπέλλου διεκδικώντας τουλάχιστον λίγη διάκριση μέσα από το κύπελλο του νομού μας.  Ο Άρης έχοντας σημειώσει δυο γκολ από το πρώτο 10λεπτο, με τον Αγγελή (3΄ και 8΄) που στη συνέχεια εξελίχθηκε ο τοπ σκόρερ της συνάντησης, δεν βρήκε ιδιαίτερη αντίσταση από την ομάδα του Αιγίου, ακόμα κι όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο, ανεβάζοντας τον δείκτη του τελικού σκορ στο 5-1.

Ο Παναιγιάλειος που είχε στη διάθεσή του όλους κι όλους 12 παίκτες, είχε περιθώριο μόνο για μια αλλαγή και ήταν ο Ψωμάρας που δεν μπήκε στην αρχική 11άδα.   Για το παιχνίδι ήρθε και έδωσε το παρόν στα Προσφυγικά ο προπονητής Φάνης Γκέκας.

Έχασε το πλεονέκτημα της αποβολής Καταρτζόπουλου

Ο Παναιγιάλειος άφησε στα …σκουπίδια το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το 20΄ όταν αποβλήθηκε ο Καταρτζόπουλος, δεχόμενος στη συνέχεια ακόμα ένα γκολ αυτή τη φορά από πέναλτι που χρεώθηκε στον Βίλλιο και εκτέλεσε εύστοχα ο Αγγελής.

Μειώνει ο Βλαχόπουλος 1-3, αλλά… 

Πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Βλαχόπουλος που με ταχύτητα «έκλεψε» την μπάλα από τους αμυντικούς του Άρη μείωσε σε 1-3, βάζοντας νέο ενδιαφέρον στην εξέλιξη.  Στη μια ώρα αγώνα ο Κωστής γύρισε και πάλι την διαφορά στο +3, σημειώνοντας το 4-1 για τον Άρη. Ο Αγγελής ύστερα από τα 3 δικά του προσωπικά γκολ, είχε ένα ακόμα στο 75΄, διαμορφώνοντας το βαρύ 5-1 σε βάρος του Παναιγιάλειου.

Αρης Πατρών (Θ. Παπουτσής): Θωμάς, Καταρτζόπουλος, Σπανός (52′ Λυμπέρης), Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Βουτσινάς (81′ Παναγόπουλος), Αγγελής (81′ Στειακάκης), Μπούμπαλης, Κούρτης, Γράβαλος (46′ Λάτσης), Κωστής (68′ Αλποχωρίτης).

Παναιγιάλειος (Φάνης Γκέκας): Βίλλιος, Κουρτελέσης, Μακρίδης, Παπαδόπουλος, Γκασίδης, Βλαχόπουλος, Καρακούτης (63′ Ψωμάρας), Λιάτος, Σκούτας, Χατζηαντωνίου, Πλατυκώστας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr