background img
banner
banner

“Έσβησε” στο γήπεδο ο Κώστας Γκαλαμέλος

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στις τάξεις του Παναιγιαλείου αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Κώστα Γκαλαμέλου την ώρα που αγωνιζόταν σε φιλικό παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα παλαιμάχων, ο μόλις 48 ετών βετεράνος ποδοσφαιριστής υπέστη ανακοπή καρδιάς και άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, έπαιζε σήμερα σε φιλικό τουρνουά παλαιμάχων που είχαν διοργανώσει οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού στο στάδιο Λιβαδειάς με παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, του Απόλλωνα Σμύρνης και του Παναιτωλικού.

Ο Γκαλαμέλος κατέρρευσε στο γήπεδο και αμέσως βρέθηκαν πάνω του διασώστες του Ερυθρού Σταυρού, ο δήμαρχος Λιβαδαίων Τάκης Ταγκαλέγκας που είναι γιατρός, ο αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Περγαντάς, επίσης γιατρός. Παρά τις προσπάθειες τους, και τη χρήση απινιδωτή δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν, καθώς υπέστη ανακοπή.

Eκτός από τον Παναιγιάλειο,  αγωνίστηκε για χρόνια στον Λεβαδειακό, ακόμα και στην Α’ Εθνική, Φωστήρα, Χαλκηδόνα σε Β’ και Γ’ Εθνική, αλλά και σε Αναγέννηση Ορχομενού και Δάφνη Λιβανάτων.

Στην ομάδα του Αιγίου αγωνίστηκε για δύο σεζόν στη Β΄ Εθνική, από το 1999 έως το 2001, τη δεύτερη ήταν συμπαίκτης και με τον αδελφό του, Λουκά που επίσης φόρεσε τη “μελανόλευκη” φανέλα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr