background img
banner
banner

Ξήλωσαν τις κούνιες από τις βάσεις στην παιδική χαρά Διγελιωτίκων

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ

Μία μεγάλη απογοήτευση περίμενε τα παιδιά των Διγελιωτίκων και των επισκεπτών τους, όταν το πρωί της Παρασκευής διαπίστωσαν πως λείπουν οι κούνιες από την παιδική χαρά που εδώ και περίπου ένα χρόνο «κοσμεί» το χωριό. Άγνωστοι, προέβησαν τα ξημερώματα σε κλοπή, θέλοντας προφανώς να εκμεταλλευτούν το υλικό που είναι φτιαγμένες…

Το δυσάρεστο γεγονός ανέφερε στo protionline.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Ηλίας Δημητρίου, ο οποίος μαζί με τον αντιπρόεδρο Φάνη Καφούσια και τον αντιδήμαρχο Βασίλη Χριστόπουλο, προέβησαν το πρωί του Σαββάτου σε καταγγελία για το συμβάν, στην Αστυνομία. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Δημητρίου, ΄΄άγνωστοι αφαίρεσαν τέσσερις κούνιες, δύο για μικρά και δύο για μεγαλύτερα παιδιά. Ουσιαστικά τις ξήλωσαν από τη βάση, παίρνοντας τις κούνιες και τις αλυσίδες που κρέμονταν. Είναι λυπηρό να γίνεται μία τέτοια δολιοφθορά σε έναν χώρο που δίνει χαρά στα παιδιά και που έχει γίνει πόλος έλξης για το χωριό μας΄΄.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη παιδική χαρά είναι μία από τις πρώτες που παραδόθηκαν, ανακαινισμένη, με νέα σύγχρονα όργανα, τα οποία, όπως φαίνεται, δεν γλίτωσαν από τη… μανία των «γνωστών αγνώστων» που, ακολουθώντας την προσφιλή τους τακτική κατέστρεψαν ό,τι βρήκαν για ασήμαντο όφελος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr