background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Χριστούγεννα με πρωτιά στον 2ο όμιλο ο Παναιγιάλειος

ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Στην τελευταία αγωνιστική πράξη της Α΄ κατηγορίας και πριν την διακοπή για την εορταστική περίοδο, ο Παναιγιάλειος κατέκτησε ακόμα μια σημαντική νίκη, που τον διατήρησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στο Ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας» ο Πήγασος υποχρεώθηκε στην πρώτη του φετινή εντός έδρας ήττα, έχοντας καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα ίσα όταν ισοφάρισε προσωρινά τον Παναιγιάλειο 1-1, πριν ακολουθήσουν τα άλλα δυο γκολ που έφεραν τη νίκη 3-1 στον Αιγιώτικο Σύλλογο.

Πλέον οι μελανόλευκοι μπορούν να απολαύσουν την γαλοπούλα από την ψηλότερη βαθμολογική θέση του ομίλου

Επιστρέφει στο σκοράρισμα με δυο γκολ ο Ανδρέας Σπανός

Από την πρεμιέρα είχε να πανηγυρίσει γκολ ο Ανδρέας Σπανός. Είχε πετύχει τότε τα δυο από τα τρία γκολ του Παναιγιάλειου, στο νικηφόρο 3-0 κατά του Απόλλωνα Εγλυκάδας.
Στο βραδινό παιχνίδι της Τετάρτης είχε δυο καθοριστικά γκολ. Το πρώτο (1-0) που άνοιξε το σκορ και το 3-1 που σιγούρεψε την μελανόλευκη νίκη.

Πολύτιμο φυσικά ήταν και το γκολ του Βαγγέλη Γκάτση, που έδωσε εκ νέου το προβάδισμα (2-1) στον Παναιγιάλειο. Αυτό ήταν το 3ο γκολ φέτος για τον Γκάτση, αφού είχε το γκολ στις καθυστερήσεις με τον Εθνικό Π. (1-0), έχοντας στη συνέχεια σκοράρει και το 2-0 απέναντι στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, την 5η αγωνιστική όταν η Αιγιώτικη ομάδα είχε επικρατήσει με 3-0.

Μόνο νίκες ο Παναιγιάλειος στο Δημοτικό Στάδιο και χωρίς να έχει δεχτεί γκολ

Ένα άλλο στατιστικό που πολλοί λίγοι έχουν παρατηρήσει, είναι ότι ο Παναιγιάλειος εκτός από το ότι έχει μόνο νίκες στο Δημοτικό Στάδιο, είναι παράλληλα η μοναδική ομάδα που δεν έχει ακόμα δεχτεί γκολ στην έδρα της.

Συγκεκριμένα έχει νικήσει 3-0 τον Απόλλωνα Εγλυκάδας, 1-0 τον Εθνικό Π., 3-0 τον Κεραυνό, 2-0 την Αιγείρα / Ακράτα.

Διατηρείται στην καλύτερη άμυνα ο Παναιγιάλειος

Με τα 5 γκολ που πέτυχε ο Άρης Πατρών στην Ακράτα, ανέβηκε στα 18 γκολ ξεπερνώντας κατά ένα γκολ τον Παναιγιάλειο που έχει 17.
Ο Παναιγιάλειος κρατάει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, αν και δέχτηκε γκολ από τον Πήγασο, που ήταν το 3ο φετινό παραβίασης της εστίας του. Ένα ακόμα γκολ είχε δεχτεί από την Πάτρα 2005, όταν η ομάδα του Φίλιππου Σχοινά είχε επικρατήσει 3-1 και ακόμα ένα στο ισόπαλο 1-1 στο γήπεδο Προαστείου με τη Νίκη.

Εκκρεμεί το παιχνίδι Κεραυνός Αναγέννηση Ψαθόπυργου

Για τις 11 Ιανουαρίου του νέου έτους μετατέθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Κεραυνό και την Αναγέννηση Ψαθόπυργου, ύστερα από την αδυναμία των διαιτητών να καλύψουν όλα τα παιχνίδια της Τετάρτης.

Αυτή είναι και η μοναδική εκκρεμότητα στον 2ο όμιλο, ενώ χωρίς ρεπό είναι κατά σειρά των αγώνων που θα ακολουθήσουν οι ομάδες: Κεραυνός, Αιγείρα / Ακράτα, Άρης Π., Αναγέννηση Ψαθόπυργου, Παναιγιάλειος.

Ενίσχυση σε κέντρο και επίθεση αναμένεται στον Παναιγιάλειο

Πλησιάζει η μεταγραφική περίοδο και στον Παναιγιάλειο που οι στόχοι ήσαν και παραμένουν υψηλοί, θα πραγματοποιηθεί ενίσχυση σε δυο γραμμές.
Καθώς συζητείται από διοίκηση και τεχνική ηγεσία, έχουν ξεκινήσει επαφές με ποδοσφαιριστές που αναμένεται να στελεχώσουν το κέντρο και την μελανόλευκη επίθεση. Πληροφοριακά τα νέα πρόσωπα που θα προστεθούν στο ρόστερ του Παναιγιάλειου, θα είναι τουλάχιστον τέσσερα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr