background img
banner
banner

Οι μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου έγιναν οι πρωταγωνιστές του Πάρκου!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ!

Από τις γλυκές φωνές των μαθητών του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, πλημμύρισε το πρωί της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου το Πάρκο των Χριστουγέννων. Σκουφάκια του Άη Βασίλη, λευκές χιονόμπαλες, χαριτωμένα προσωπάκια, είπαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, έκαναν μουσικοχορευτικές κινήσεις κι έκλεψαν τα βλέμματα, υπερτερώντας ακόμη και των πιο όμορφων στολιδιών του Πάρκου και της πλατείας Υψηλών Αλωνίων.

Ο αυθορμητισμός, το κέφι και η χαρά δεδομένου ότι σε αυτές τις γιορτές μπορούν ξανά να κάνουν ανοιχτές εκδηλώσεις, δημιούργησαν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Τα παιδιά, αψηφώντας το τσουχτερό πρωινό κρύο, λάμβαναν τις θέσεις τους τμηματικά στην εξέδρα που βρίσκεται στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων και απέδιδαν ό,τι είχαν προετοιμάσει με τους εκπαιδευτικούς τους όλο αυτό το τελευταίο διάστημα, βάζοντας όλους, άλλα παιδιά, γονείς και επισκέπτες του Πάρκου, στο πιο όμορφο κλίμα του χρόνου: Αυτό των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ήταν περίπου στα μέσα της γιορτής, όταν ένας λαμπερός ήλιος αγκάλιασε τις ψυχές όλων, οι φωνές δυνάμωσαν και το χειροκρότημα έγινε ακόμη πιο ένθερμο. Ακολούθησαν περιήγηση στον μαγικό κόσμο του Πάρκου ανά τάξη και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Τα παιδιά του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, με τα δρώμενα που παρουσίασαν, ήταν οι πρωταγωνιστές του Πάρκου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο σε αυτά όσο και στους εκπαιδευτικούς τους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr