background img
banner
banner

Εκδήλωση αγάπης με το ΕΚΑΜΕ

Έπειτα από τρία χρόνια της υποχρεωτικής παύσης των εκδηλώσεων λόγω κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου, η εκδήλωση αγάπης που διοργάνωσε ο “Πολιτιστικός Σύλλογος Τέμενης Η Ένωση” με τους υπεύθυνους του “ΕΚΑΜΕ/ΑΜΕΑ Αιγίου”, στην αίθουσα του συλλόγου στο κέντρο του χωριού. Η όμορφη εκδήλωση στην οποία κυριάρχησε ένα ζεστό και φιλόξενο κλίμα, τα μέλη των δύο συλλόγων αντάλλαξαν δώρα και… συγκίνηση, αυτή που φέρνουν οι μέρες των Χριστουγέννων, αλλά και το στιγμιαίο αυθόρμητο αίσθημα της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Τα μέλη του “ΕΚΑΜΕ/ΑΜΕΑ Αιγίου” μαζί με τους συνοδούς τους, περιηγήθηκαν στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου Τέμενης, όπου την ξενάγηση ανέλαβε ο ιερέας του χωριού, πατήρ Πέτρος Αθανασόπουλος. Αμέσως μετά το διοικητικό συμβούλιο του τοπικού συλλόγου υποδέχτηκε την αποστολή του “ΕΚΑΜΕ/ΑΜΕΑ Αιγίου”, στην κεντρική αίθουσα όπου παρατέθηκε μεσημεριανό γεύμα, ένα γεύμα αγάπης και αλληλεγγύης εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων, ενώ όλοι αντάλλαξαν συμβολικά δώρα. Ακολούθησε ξεφάντωμα με χορό και τρελό κέφι από τα μέλη των δύο συλλόγων, που διήρκεσε περίπου τρεις ώρες. Να σημειωθεί ότι η αποστολή του “ΕΚΑΜΕ/ΑΜΕΑ Αιγίου” ήταν περίπου 40 άτομα, με τον πρόεδρο του, Γ. Γκιώνη να δηλώνει πολύ χαρούμενος για την δράση και την πρωτοβουλία.

“Ευχαριστήσω τους ανθρώπους του “ΕΚΑΜΕ/ΑΜΕΑ Αιγίου” που ήρθαν και περάσαμε τέλεια! Το κλίμα ήταν άψογο, χορέψαμε και διασκεδάσαμε με την ψυχή μας! Θέλω να ευχαριστήσω πολύ, τους “αφανείς ήρωες” που βοήθησαν για να υλοποιηθεί αυτό το συναπάντημα και τους εθελοντές που μας στηρίζουν πάντα, σε ότι κι αν κάνουμε. Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο” ήταν τα λόγια του προέδρου του τοπικού συλλόγου Αλέξη Σωτηρόπουλου, αναφερόμενος στην δράση.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr