background img
banner
banner

«Η… διάλυση του Κέντρου Υγείας Ακράτας»

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ «ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» ΣΤΟΝ ΥΠΕΑΡΧΗ

Προ των ευθυνών του για τις τεράστιες ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό στο Κέντρο Υγείας Ακράτας, θέτει τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη, «Ομάδα Πολιτών για την Ανατολική Αιγιάλεια». Του ζητά μάλιστα να μεριμνήσει, ειδάλλως θα μεταφέρει την κατάσταση στον Πρωθυπουργό.

Η «Ομάδα» κάνει λόγο για ουσιαστική διάλυση του Κέντρου Υγείας Ακράτας, λόγω της ελλείψεως νοσηλευτικού προσωπικού και τονίζει: ΄΄Το Κέντρο Υγείας Ακράτας εξυπηρετεί όλη την Ανατολική Αιγιάλεια και τη Δυτική Κορινθία και οιαδήποτε δυσλειτουργία του θα θέσει σε κίνδυνο τον πληθυσμό των εξυπηρετούμενων περιοχών. Πληροφορηθήκαμε από τον Σύλλογο Εργαζομένων ότι, ενώ στο Κ.Υ. Ακράτας υπηρετούν 4 μόνον νοσηλεύτριες που καλύπτουν και τις 3 βάρδιες – όλες τις ημέρες – όλες τις αργίες και τον εμβολιαστικό κέντρο, στο διπλανό Κέντρο Υγείας Αιγίου υπηρετούν 5 νοσηλεύτριες. Γνωρίζετε ότι το Κέντρο Υγείας Αιγίου λειτουργεί μόνον το πρωί και μόνον τις καθημερινές. Η ύπαρξη 5 νοσηλευτριών να κάθονται, λόγω έλλειψης αντικειμένου εργασίας, όταν οι νοσηλεύτριες της Ακράτας δουλεύουν με ένα ή κανένα ρεπό αποτελεί ΣΚΑΝΔΑΛΟ για το οποίο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία΄΄.

Και καταλήγει: ΄΄Αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες καθώς και του Υπουργού Υγείας. Το επόμενο βήμα μας, εάν δεν λάβετε τα κατάλληλα μέτρα,  θα είναι επιστολή προς τον Πρωθυπουργό΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr