background img
banner
banner

Ασταμάτητος στο Ρίο ο Παναιγιάλειος 7-2 την Αναγέννηση Ψαθοπύργου | ΦΩΤΟ

Μετά από την πολύ καλή εμφάνιση που είχε προηγηθεί απέναντι στον Άρη, η Αναγέννηση Ψαθοπύργου μπήκε στο γήπεδο του Ρίου με καλή ψυχολογία και πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Προηγήθηκε στο 8΄ με τον Σάχι, για να αρχίσει από εκεί και ύστερα ο μελανόλευκος …βομβαρδισμός.

Στο 33΄ ο Σκούτας ισοφάρισε 1-1 από κόρνερ του Λιάτου και στην …κατηφόρα του β΄ ημίχρονου προς την εστία του Ψαθόπυργου, είχαμε το 2-1 από τον Γκάτση στη σέντρα του Χούσα. Το 3-1 από τον Αρβανίτη από την πάσα του Σκούτα, το 4-1 από τον Λιάτο από την μεταβίβαση του Σκούτα. Το 5-1 από τον Γκάτση στη σέντρα ακριβείας του Χούσα από εκτέλεση φάουλ.

Στο 69΄ μείωσε σε 2-5 ο Γαβριήλ ύστερα από φάουλ του Γκολφινόπουλου, πριν οπλίσουν και πάλι οι μελανόλευκοι για το 6-2 με τον Βιλανάλη από την πάσα του Οικονόμου και το 7-2 από το εύστοχο πέναλτι του Γκάτση που κέρδισε ο Βιλανάκης από τον Ντάτσο.

Αναγέννηση Ψαθοπύργου (Κ. Τσιπιανίτης): Κατσαΐτης (77΄ Ντάτσος), Θεοδωρόπουλος (46΄ Καλαμπόκας), Σάχι, Ντινόπουλος (63΄ Ταγάρας), Τελέγκος, Πουρνατζής, Μπουρίκας, Γκολφινόπουλος, Χίμκε (46΄ λ.τ. Γαβριήλ), Παπαπέτρου (68΄ Αλέμης), Χριστόπουλος.

Παναιγιάλειος (Θ. Ανδριόπουλος): Μαυρούλιας, Μαχαίρας (68΄ Αντύπας), Χούσα, Παπαδόπουλος (61΄ Οικονόμου), Μιχ. Σπανός, Αρβανίτης, Κοτσόκολος, Λιάτος (68΄ Βιλανάκης), Γκάτσης, Α. Σπανός (61΄ Καραπιπέρης), Σκούτας (68΄ Τσεκούρας).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr