background img
banner
banner

Βασίλης Τσακιρίδης: «Καταθέστε όλα σας τα ψυχικά αποθέματα για την άνοδο»

Το παρόν στην προπόνηση της Τρίτης του Παναιγιάλειου έδωσε και ο επί σειρά ετών φίλος και λάτρης του Παναιγιάλειου Βασίλης Τσακιρίδης.

Αν και κατάγετε από την Κατερίνη και βρίσκεται πάντα δίπλα στην άλλη του αγάπη τον Πιερικό, έχοντας σύζυγο από την περιοχή μας μας επισκέφτεται συχνά, χωρίς ποτέ να ξεχάσει να έρθει σε άμεση επαφή με τον Παναιγιάλειο, αφού μαθαίνει καθημερινά από το διαδίκτυο όλες τις εξελίξεις στο μελανόλευκο στρατόπεδο.

Πάντα όταν ο δρόμος έβγαζε τον Παναιγιάλειο προς την βόρεια Ελλάδα, ο Βασίλης Τσακιρίδης φρόντιζε με δικά του έξοδα να δειπνήσουν οι μελανόλευκοι με τους συνοδούς τους στην Κατερίνη.
Ήταν ο βασικός υποκινητής για την αδελφοποίηση των σωματείων Παναιγιάλειου – Πιερικού, παρακολούθησε την χθεσινή προπόνηση στο γήπεδο της Ακολης και στο φινάλε μίλησε στους ποδοσφαιριστές, προσφέροντας παράλληλα και πίτσες σε όλο το έμψυχο υλικό, την τεχνική ηγεσία και τους παρευρισκόμενους της διοίκησης.

Ο ένθερμος φίλος του Παναιγιάλειου μιλώντας στους ποδοσφαιριστές είπε: «Για όσους δεν με γνωρίζετε είμαι από την βόρεια Ελλάδα, έχω συναντήσει στο παρελθόν στην Κατερίνη πολλούς προπονητές σας, συνοδούς και ποδοσφαιριστές.

Είναι χαρά μου να σας βλέπω και να σας καμαρώνω στην κάθε ευκαιρία που μου δίδεται. Θα ήθελα να καταθέσετε όλα τα ψυχικά αποθέματα που διαθέτετε, για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Να τα δώσετε όλα για να αναδείξετε το μεγαλείο αυτής της ομάδας που πραγματικά έχει σπουδαίο παρελθόν, έχει προσφέρει πολλά, είναι από τις πλέον ιστορικές ομάδες στη χώρα μας.
Το 2017 με δική μου πρωτοβουλία έγινε η αδελφοποίηση των σωματείων Παναιγιάλειου – Πιερικού, σε φιλικό παιχνίδι που δώσαμε στην Κατερίνη.

Από τότε παρακολουθώ και λατρεύω αυτή την ομάδα. Στεναχωριέμαι στις αποτυχίες όπως και για τον Πιερικό που πέρυσι βρέθηκε από την Β΄ στην Γ΄ Εθνική.
Εύχομαι το καλύτερο για σας και να πραγματοποιήσετει το όνειρο της Αιγιάλειας, να δοξάσετε το μεγαλείο αυτής της ιστορικής ομάδας.
Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω σήμερα (χθες) αφού σε λίγο θα αναχωρήσω για Κατερίνη, είναι μαζί με τις ευχές να σας προσφέρω και μερικές πίτσες. Να ευχαριστήσω και τον κύριο Δημήτρη Μαρινόπουλο (Daily Dose) που για μια ακόμα φορά μας εξυπηρέτησε με τις νοστιμιές του.
Θα περιμένω με αγωνία τα μπαράζ ανόδου με την ευχή να πάνε όλα καλά.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr