background img
banner
banner

Σε φουλ ρυθμούς ο Παναιγιάλειος που ξεκίνησε τις προπονήσεις

Παθιασμένοι επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Παναιγιάλειου, ακολουθώντας πιστά και με διάθεση το πρόγραμμα από τον γυμναστή Θόδωρο Δροσόπουλο και τον προπονητή Θόδωρο Ανδριόπουλο.

Με δικαιολογημένες τις απουσίες των Γκάτση, Α. Σπανού, Αθανασόπουλου και Ψυχράμη, το κουραστικό πρόγραμμα ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε χωρίς δυσάρεστα και ικανοποιημένο τον Θόδωρο Ανδριόπουλο, ο οποίος τόνισε ότι τα εντός έδρας παιχνίδια μπαράζ θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στην Αβυθο μέχρι την Πέμπτη, ρεπό την Παρασκευή (αργία) και το Σάββατο, με την προετοιμασία να συνεχίζεται την Κυριακή.

Δύσκολα με το φιλικό

Δεν βρέθηκε ομάδα και τόπος για την πραγματοποίηση φιλικού που ήθελε ο προπονητής του Παναιγιάλειου. Το γήπεδο της Αβυθου χρησιμοποιείται και από τα τμήματα της τοπικής ομάδας, ενώ το Δημοτικό Στάδιο παραμένει κλειστό για τις επόμενες μέρες. Οπότε δεν γίνεται λόγος για φιλικό σήμερα ή αύριο Πέμπτη

Πρώτο παιχνίδι στο Αίγιο για τον Παναιγιάλειο αν τερματίσει δεύτερος

Με την λήξη του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο, ο Παναιγιάλειος θα είναι σε θέση να μάθει και τον αντίπαλό του στα μπαράζ ανόδου.
Μόνο στην περίπτωση που ο Αρης δεν κερδίσει τον Αετό Πατρών, τότε το Αιγιώτικο σωματείο θα καταλάβει την πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα αντιμετωπίσει τον Πανμοβριακό με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στο Ριόλο.

Αν ο Άρης επικρατήσει του Αετού Π., ο Παναιγιάλειος θα βρεθεί στην 2η θέση και θα αντιμετωπίσει την πρώτη του άλλου ομίλου Θύελλα Πατρών, στο Αίγιο. Το πιθανότερο για τις εντός έδρας αγωνιστικές υποχρεώσεις των μπαράζ, είναι να χρησιμοποιηθεί σαν έδρα το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, αφού είναι προτίμηση της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών σε σχέση με το γήπεδο της Αβύθου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr