background img
banner
banner

Ψήφισε σχέδιο προϋπολογισμού η Οικονομική Επιτροπή

ΣΤΟ… ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.»

Νέα πρόταση προϋπολογισμού η οποία… κλίνει προς τη σύννομη εναλλακτική πρόταση που είχε καταθέσει τον Μάρτιο η παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α., ψηφίστηκε την Τρίτη 18 Απριλίου από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου, στην τακτική συνεδρίασή της, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 9.00 το πρωί.

Η πρόταση κινείται στα πλαίσια αυτής της παράταξης των κ. Παπακωνσταντινόπουλου και Κουβαρά, παρουσιάζοντας μεγαλύτερη στήριξη κοινωνικών ομάδων, συλλόγων και πολιτιστικών σωματείων, ενώ περιλαμβάνει και τα έξοδα του «Βοήθεια στο Σπίτι» που πλέον από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. έχει μεταφερθεί στον δήμο.

Να σημειωθεί ότι τη Μεγάλη Εβδομάδα είχε γίνει συνάντηση των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων, με τον Χρήστο Γούτο να μην συμφωνεί με τις προτάσεις του δημάρχου, λόγω των δεσμευμένων κωδικών. Η δημοτική αρχή επανήλθε με νέο τροποποιημένο σχέδιο προϋπολογισμού, σχετική απόφαση ελήφθη χθες από την Οικονομική Επιτροπή, ωστόσο τον τελικό λόγο έχει το Δημοτικό Συμβούλιο που, κατά πάσα πιθανότητα, θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr