background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πολύτιμη νίκη ο Φοίνικας / Ζήρια 2-1 την ΑΕ Καλαβρύτων

Η ΘΥΕΛΛΑ 4-2 ΣΤΗΝ ΡΟΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΜΑΚΡΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ

Με τους βαθμούς της νίκης στις αποσκευές της αποχώρησε η Θύελλα από το γήπεδο της Ροδιάς, ύστερα από το 4-2 σε βάρος της Φλόγας.

Στη Ζήρια ο Φοίνικας / Ζήρια πήρε το πλεονέκτημα της φυσικής του έδρας, στην οποία επέστρεψε με σημαντική νίκη 2-1 την ΑΕ Καλαβρύτων.

Στο γήπεδο Πλαστήρα ανώτερη η ΑΕ Αρόης 3-0 την ΑΕ Αιγίου.

Δύσκολη νίκη 3-2 που είχε σαν συνέπεια και πολλές διαμαρτυρίες πέτυχε ο Ηρακλής Πατρών απέναντι στον Αχιλλέα Καμαρών.

Εύκολη επικράτηση για Αετό Ρίου και Δαβουρλή, που είχαν καθαρές νίκες 3-0 και 5-0 σε βάρος του Ζαβλανίου και του Α. Καστριτσίου αντίστοιχα.

Στις καθυστερήσεις ο Δαλιάνης ισοφάρισε 3-3 την Αργυρά, κλέβοντας τουλάχιστον και με καθυστέρηση τον βαθμό της ισοπαλίας.

Φλόγα Ροδιάς – Θύελλα Αιγίου 2-4

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το α΄ ημίχρονο στο γήπεδο της Ροδιάς, αφού όλο το «ζουμί» το περιείχε η συνέχεια με συνολικά έξι γκολ. Η Θύελλα προηγήθηκε δυο φορές με πέναλτι του Διαμαντόπουλου (κέρδισε ο Τιμοθέου) στο 53΄ και με τον Γ΄ Καραΐνδρο στο 59΄. Η Φλόγα βρήκε εδώ τις απαντήσεις γρήγορα με τον Κατσούνη 1-1 στο 54΄ και με τον ίδιο παίκτη 2-2 με πανέμορφο φάουλ στο 77΄. Όχι όμως και στη συνέχεια, όταν ο Γκοτσόπουλος διαμόρφωσε το 2-3 στο 84΄ και στις καθυστερήσεις το τελικό 2-4 ο Διαμαντόπουλος

Φλόγα Ροδιάς: Χριστοδουλόπουλος, Γ. Κατσαούνης, Μαραγκός, Γιαννόπουλος, Π. Λιακόπουλος, Ανθ. ΛΙακόπουλος, Γεωργίου, Παπακωνσταντίνου, Π. Κατσαούνης, Θωμάς, Μ. Χριστόπουλος.

Θύελλα Αιγίου: Γκανατσούλας, Αθανασίου, Νικολάου, Γκοτσόπουλος, Β. Θεοφανόπουλος, Μαρδάς, Μυλωνάς, Διαμαντόπουλος, Τιμοθέου, Γ. Καραΐνδρος, Σπ. Θεοφανόπουλος.

Φοίνικας / Ζήρια – ΑΕ Καλαβρύτων 2-1

Με νίκη εγκαινίασε ο Φοίνικας / Ζήρια την επιστροφή του στο γήπεδο Ζήριας. Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στην ΑΕΚ στο α΄ ημίχρονο και έβγαιναν στην κόντρα απειλώντας στο φινάλε του ημιχρόνου με Ψυχογιάννη και Χριστόπουλο, ενώ στο 45΄ είχε δοκάρι η ΑΕΚ με τον Κουτρουμάνη. Μοιράστηκε το παιχνίδι στην επανάληψη και ο Τέρπος έδωσε σοβαρό προβάδισμα στον Φοίνικα / Ζήρια, σκοράροντας για το 1-0 στο 64΄ από πάσα του Λούλια και 2-0 στο 72΄. Οι νικητές είχαν και δοκάρι με κοντινή κεφαλιά του Τζελάι στο 85΄. Η ΑΕ Καλαβρύτων άργησε να βρει στόχο και να μειώσει 1-2 στο 91΄με ωραίο γκολ κεφαλιά του Στ. Τσαβαλά από την σέντρα του Ντολάνι.

Φοίνικας / Ζήρια: Παρίσης, Τσάκουλης, Εργκι, Ραυτόπουλος, Αγγελάκης, Νικολάου, Χριστόπουλος (80΄ Τζελάι), Ψυχογιάννης, Γλωσσίδης, Λούλιας, Τέρπος.

ΑΕ Καλαβρύτων: Παπαδημητρόπουλος, Σαλάι, Ντολάνι, Σκιαδάς, Παπαδόπουλος, Τσαβαλάς, Κουτρουμάνης (80΄ Ρετζίνο), Μητρόπουλος, Καλαμαράς, Καυγάς (69΄ Μπαχάς), Ασπρούκος (86΄ Βλάχος).

ΑΕ Αιγίου – ΑΕ Αρόης 0-3

Περισσότερο εύστοχη και έμπειρη η ΑΕ Αρόης, έφυγε με το τρίποντο της νίκης από το γήπεδο Πλαστήρα, ύστερα από τα τρία γκολ που σημείωσε με τους Λόλη, Χρυσικό και Μάτζο.

ΑΕ Αιγίου: Μερκούρης (87΄ Φιλιππόπουλος), Μεντζελόπουλος (73΄ Γκραικιώτης), Μαραυγάκης, Κόλα, Ιατρόπουλος (87΄ Λάμκα), Χρυσανθόπουλος (87΄ Γεωργακόπουλος), Γκιζέλης (87΄ Αναστασόπουλος), Αλεξόπουλος, Σανδραβέλης, Α. Αϊντίν, Μπούζι.

Ηρακλής Πατρών – Αχιλλέας Καμαρών 3-2

Ανατροπή στο σκορ από τον Αχιλλέα στο γήπεδο Αγυιάς, ανατροπή στη συνέχεια και από τον Ηρακλή που είχε προηγηθεί με τον Αναγνώστου στο 9΄ για να δεχτεί στη συνέχεια την ισοφάριση 1-1 από τον Κανάγια στο 17΄ μετά από ατομική ενέργεια και υπέροχο γκολ.  Ο Αχιλλέας βρέθηκε προηγούμενος 2-1 στο 39΄ με τον Μπλάτα, όμως το β΄ ημίχρονο επεφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις για την ομάδα των Καμαρών, που φέρνει τη διοίκηση σε συμβούλιο να αποσύρει την ομάδα, θεωρώντας καταδικαστική γι’ αυτούς τη διαιτησία του Αλέξανδρου Γιαννόπουλου. Ο Φούντζουλας ισοφάρισε 2-2 στο ξεκίνημα του β΄ μέρους και ο ίδιος από θέση οφσάιτ στο 92΄ (όπως παραδέχονται και οι γηπεδούχοι) σημείωσε το 3-2 για τον Ηρακλή.

Αχιλλέας Καμαρών: Γκόντας, Παπασπυρόπουλος (88΄ Γκόγκος), Χύσα, Ντακούλιας, Ασημακόπουλος, Ζαρκάδας (66΄ Φίλιας), Πέτσι, Μούκας, Μπλάτα, Μπούρδος (80΄ Καττές), Κανάγιας.

Αργυρά – Αστέρας 3-3

Η Αργυρά έβαλε δύσκολα στον Αστέρα προηγούμενη γρήγορα 2-0 με τους Κ. Ασημακόπουλο και Καψή, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο. Ο Αστέρας βρήκε την δύναμη να αντιδράσει μειώνοντας γρήγορα 1-2 με τον Γκιόκα στο 28΄ και έφτασε στην ισοφάριση 2-2 με τον Γιαννόπουλο στο 62΄. Τα συναισθήματα συνέχιζαν να αλλάζουν όπως και το σκορ, όταν η Αργυρά με τον Κουκή προηγήθηκε 3-2 στο 78΄, για να ισοφαρίσει ο Δαλιάνης στο ξεκίνημα των καθυστερήσεων στο τελικό 3-3.

Αστέρας: Μπαλαφούτης, Βαγγελάτος, Ολσι, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Νικολακόπουλος (46΄ Χαρδαλούπας), Γκιόκα (40΄ Μαυρούλιας), Κουτρουμπίνας, Γιαννόπουλος, Δαλιάνης, Ρότσκας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr