background img
banner
banner

Νίκος Ψυχογιάννης: «Σημαντική για μας η επιστροφή στην έδρα μας»

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ/ΖΗΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR

Το πρόβλημα με την άδεια που υπήρχε στο γήπεδο της Ζήριας, είχε υποχρεώσει τον Φοίνικα / Ζήρια να χρησιμοποιεί σαν έδρα το γήπεδο Καμαρών. Το θέμα τακτοποιήθηκε και η ομάδα του Νίκου Ψυχογιάννη θα έχει την ευκαιρία να παίξει τουλάχιστον τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στην φυσική της έδρα. Για την επιστροφή στη …βάση τους, για το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα και για το τι πρέπει να πράξει ο Φοίνικας / Ζήρια για να αποφύγει την διαδικασία των μπαράζ παραμονής, μίλησε στo protionline.gr ο προπονητής της ομάδας Νίκος Ψυχογιάννης.

Για την επιστροφή στο γήπεδο της Ζήριας που αποτελεί και την φυσική έδρα της ομάδας του, ο προπονητής Νίκος Ψυχογιάννης είπε: «Σίγουρα τα πράγματα στο εξής θα είναι καλύτερα και πιο θετικά για μας. Μακάρι να είχαμε εξασφαλίσει το γήπεδό μας νωρίτερα, αφού θεωρώ ότι θα βρισκόμαστε και ψηλότερα στην βαθμολογία.
Είναι ένας πολύ γνωστός για μας αγωνιστικός χώρος, εκεί διεξάγονται όλες οι προπονήσεις μας, αυτόν έχουμε δουλέψει περισσότερο και μας ταιριάζει καλύτερα στο αγωνιστικό μας στυλ.»

Για τα τρία παιχνίδια που απομένουν στο γήπεδο Ζήριας, αλλά και για το υπόλοιπο πρόγραμμα στον Φοίνικα / Ζήρια, ο Νίκος Ψυχογιάννης είπε: «Θεωρητικά μπορούμε να περιμένουμε καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή εντός έδρας, έχοντας να αντιμετωπίσουμε κατά σειρά: ΑΕ Καλαβρύτων, Αχιλλέα Καμαρών και Αετό Ρίου.
Γενικά το πρόγραμμά μας είναι δύσκολο αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην πορεία ομάδες κορυφής, όπως χαρακτηριστικά στο φινάλε του πρωταθλήματος εκτός έδρας παίζουμε με την πρωτοπόρο Θύελλα και νωρίτερα στην Τέμενη με τον Αστέρα».

Στον υπολογισμό του ορίου παραμονής η γνώμη του έμπειρου προπονητή είναι: «Για την παραμονή μπορεί να χρειαστούν 35-36 βαθμοί. Δεν είναι εύκολο για μας και πιστεύω ούτε και για τις υπόλοιπες ομάδες αφού τα παιχνίδια είναι δύσκολα και …πονηρά.
Στον Φοίνικα / Ζήρια θα κινηθούμε υπολογίζοντας αυτό το όριο παραμονής αναζητώντας την σιγουριά της άμεσης παραμονής και μακριά από τα μπαράζ. Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο αφού εκτός από τις τρεις ομάδες που υποβιβάζονται σε κάθε όμιλο (σύνολο έξι), ο αριθμός θα φτάσει στις επτά ομάδες και το λέω αυτό γιατί ο ΑΠΣ Πάτραι πολύ δύσκολα θα αποφύγει την επιστροφή του από την Γ΄ Εθνική στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα».

Για το τι έλλειψε φέτος από τον Φοίνικα / Ζήρια, ο Νίκος Ψυχογιάννης είπε: «Θα ξεκινήσω από την έδρα μας για τους λόγους που προανέφερα ήταν μεγάλη απώλεια για μας το γήπεδο Ζήριας.
Ένα άλλο θέμα που δεν μας πήγε καλά, ήταν η αναποτελεσματικότητα στα τελειώματα των φάσεων.
Δεν πήραμε καλό ποσοστό από τις κλασικές μας ευκαιρίες, με πρόσφατη απόδειξη το χαμένο πέναλτι της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΑΕ Αρόης. Αν ευστοχούσαμε θα ισοφαρίζαμε 1-1 και η εξέλιξη του ματς θα ήταν τελείως διαφορετική.
Εστιάστηκα στην έλλειψη ουσίας, αφού αν δούμε τα στατιστικά στον βαθμολογικό πίνακα, διαθέτουμε την δεύτερη καλύτερη άμυνα πίσω από την πρωτοπόρο Θύελλα, με μεγάλη διαφορά μάλιστα από την επόμενη τρίτη καλύτερη άμυνα.
Θα ήταν κουραστικό να αναφερθώ σε απουσίες μας με τα παιδιά που σπουδάζουν, αλλά και τις στρατιωτικές θητείες, κάτι που μπορεί να είναι γενικό σε όλα τα σωματεία του ομίλου μας.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr