background img
banner
banner

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Ευκλείδη Τσακαλώτου

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΓΙΟΥΛΗ ΜΑΜΜΗ

Στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου “Με την πλάτη στον τοίχο. Διαπραγματεύσεις για την Οικονομία και την Κοινωνία. 2015 – 2019”, του πρώην υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, που πραγματοποιήθηκε προχθές Δευτέρα 24 Απριλίου στην Πάτρα, παρευρέθηκε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιούλη Μαμμή. Στην παρουσίαση, παρόντος του κ. Τσακαλώτου, βρέθηκαν και μίλησαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Πάνος Σκουρλέτης, όπως και η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου. Τη συζήτηση συντόνισε ο π. Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός.

Πρόκειται για ένα βιβλίο συλλογικής προσπάθειας, με επιμέλεια του Ευκλείδη Τσακαλώτου, στο οποίο η δωδεκάδα των συγγραφέων του καταγράφουν τη δική τους εμπειρία και μεταφέρουν την εμπειρία δεκάδων ανθρώπων που συμμετείχαν στις επίπονες διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης 2015-2019 του ΣΥΡΙΖΑ με τους «θεσμούς» ή αλλιώς την Τρόικα (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο). Τον πρόλογο του βιβλίου επιμελείται ο Αλέξης Τσίπρας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η κ. Μαμμή είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρώην υπουργό Οικονομικών και να ανταλλάξει απόψεις με τα υπόλοιπα μέλη του κόμματος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr