background img
banner
banner

M. ΣΚΑΝΔΑΜΗΣ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ: “Μόνο κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ θα ξανακάνει το ΕΣΥ ισχυρό”

Με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αιγίου συναντήθηκε ο Μαρίνος Σκανδάμης Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ.

Στη συνάντηση και την αναλυτική συζήτηση που ακολούθησε αναδείχθηκαν τα προβλήματα λειτουργίας του νοσοκομείου της Αιγιάλειας που συνδέονται κυρίως, με την υποστελέχωση σε κρίσιμες υπηρεσίες του και την επαγγελματική ομηρία των εργαζομένων με σχέσεις εργασίας ορισμένου χρόνου.

Ο Μαρίνος Σκανδάμης, εκφράζοντας τη συμπαράσταση του ΠΑΣΟΚ στα αιτήματα των εργαζομένων, δήλωσε :

«Η Κυβέρνηση, από την έναρξη της θητείας της, έχει θέσει σε εφαρμογήένα στοχευμένο σχέδιο υποβάθμισης των δημόσιων δομών υγείας.
Η κυβερνητική αδιαφορία απέναντι στην ακραία υποστελέχωση, τις πεπαλαιωμένες υποδομές και το ελλιπές και παρωχημένο ιατροτεχνολογικό υλικό, οδηγούν καθημερινά στα όρια της αντοχής τους τόσο τους ασθενείς όσο και τους εργαζομένους.

Για εμάς στο ΠΑΣΟΚ, που δημιουργήσαμε το ΕΣΥ, η εγκατάλειψη του αποτελεί αιτία σύγκρουσης με τη ΝΔ και τις πολιτικές της, που στόχο έχουν την παράδοση κάθε δημόσιου αγαθού στους κυβερνητικούς επιχειρηματίες.

Είναι απαράδεκτο, ο Ελληνικός Λαός να πληρώνει τις τρίτες υψηλότερες ιδιωτικές δαπάνες για την υγεία του στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Διεκδικούμε την αλλαγή σελίδας στα πολιτικά πράγματα της χώρας, για μια κυβέρνηση με άξονα το ΠΑΣΟΚ και με κοινωνικό πρόσωπο που θα αναβαθμίσει το ΕΣΥ προς όφελος όλων των συνανθρώπων μας και ταυτόχρονα, με σεβασμό στο έργο του σκληρά μαχόμενου προσωπικού του. Δεν επιτρέπεται αυτοί που μέχρι χθες θεωρούνταν ήρωες, σήμερα να μην υπάρχουν για την κυβέρνηση».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr