background img
banner
banner

Πλήθος Νεοδημοκρατών στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Γιώτας Παυλοπούλου στο Αίγιο

Δεν έπεφτε καρφίτσα στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της υποψήφιας βουλευτή με τη Ν.Δ., την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα στο Αίγιο. Η κ. Γιώτα Παυλοπούλου, με καταγωγή από τα Καλάβρυτα, υψηλόβαθμο στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, συστήθηκε στους νεοδημοκράτες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μιας νέας γυναίκας που έρχεται με όραμα να καταθέσει τη δική της πολιτική πρόταση για την αναγέννηση του νομού.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της ομιλίας της ανάφερε τους δύο βασικούς λόγους που την οδήγησαν να διεκδικήσει την εμπιστοσύνη και το σταυρό προτίμησης των πολιτών της Αχαΐας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο πρώτος λόγος είναι γιατί πιστεύω πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ν.Δ. αποτελούν εγγύηση σταθερότητας και ασφαλούς πορείας για τη χώρα. Γνωρίζω εκ του σύνεγγυς, μέσα από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης όπου εργάστηκα ως συνεργάτης του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, το έργο που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε τα τελευταία 4 χρόνια.
Ένα έργο που πρέπει να ολοκληρωθεί για να προχωρήσουμε με σίγουρα βήματα μπροστά και γι αυτό η χώρα χρειάζεται σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση με Ν.Δ. και Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό. Ο δεύτερος και επίσης ουσιαστικός λόγος για μένα, είναι για να προσφέρω και μέσα από την κεντρική πολιτική σκηνή όλα όσα μπορώ, όπως άλλωστε πράττω για πολλά χρόνια στην Αχαΐα.»


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr